Home / Public relations / Public relations Deurne / Newzone Communicatie en PR / 7 Tips om social media in je PR te gebruiken

7 Tips om social media in je PR te gebruiken

Hier een aantal handige tips waarmee je jouw PR via social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook beter kunt vormgeven en gerichter kunt maken.

Hier volgen zeven tips:
1.Laat zien wat jouw bedrijf doet. Dit kun je doen met woorden, maar ook met bijvoorbeeld video. Een Amerikaanse producent van keukenmachines liet op video zien hoe hun blender bijvoorbeeld een geroosterde kip, een Rubiks kubus en een iPhone in stukjes kon hakken. Na deze video?s steeg hun omzet met zo?n 700 procent.
2.Laat zien wat je weet. Als je laat zien wat jouw specifieke expertise is, zet je jouw merk, persoon of bedrijf steviger in de markt. Filmpjes op YouTube doen het heel goed, dus geef eens tips over jouw vak in een kort filmpje en publiceer de link op jouw social networks.
3. Til een tipje van de sluier op. Een blik achter de schermen doet wonderen, want iedereen heeft wel een zekere nieuwsgierigheid in zich.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

26-05-2019 - Bedrijfsbanners
Onlangs \'n ontwerp gemaakt voor \'n banner van mijn bedrijf.

26-05-2019 - Virtual Reality
Ik heb onlangs \'n Virtual Reality bril gekocht van het merk Oculus Rift. Daarmee kan ik in mijn modellen van sketchup rondlopen.

06-09-2018 - Salaris stijgt niet mee met Economie. Waarom niet?
Salaris en groeiende economie We horen het voortdurend op het journaal, in de krant en ook op het werk: het gaat goed met de economie! Bij huishoudens stijgt de consumptie en er is werk genoeg en er

24-09-2014 - Nieuwe zoekfunctie op onze website!
U kunt makkelijk en snel op afbeelding zoeken naar het gewenste product en eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop! Voor meer informatie zie: http://www.verpas.nl/zoeken-op-afbeeldingen/




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap