Home / Vloerlegger / Vloerlegger Helmond / Kornuyt / Hoeveel betaal ik voor een gietvloer met coating meegerekend?

Hoeveel betaal ik voor een gietvloer met coating meegerekend?

Het lijkt allemaal aangenaam en deugdzaam, die gietvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren, maar wat zijn de tarieven van gietvloeren nou eigenlijk? Deze vraag, wat kost een gietvloer?, horen wij ontzettend regelmatig, maar de oplossing is veelal moeilijk te achterhalen. Dit behoort sinds nu tot de geschiedenis. Wij hebben besloten om het de klant gemakkelijker te maken. Om de service naar de consument toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool ontwikkeld en op onze website neergezet. De eerste terugkoppeling van onze klantenkring zijn meer dan bevestigend!

Gietvloer prijs

Hoe de ontwikkeling van het aanbrengen van een gietvloer ontwikkeld kan van een heleboel oorzaken afhankelijk zijn. Op wat voor een onderlaag moet de vloer komen; aan welke eisen moet de vloer voldoen; hoe omvangrijk is het oppervlakte. Vanuit al deze aspecten komt een uiteindelijke prijs tot stand, wat uiteindelijk dikwijls doorslaggevend blijkt te zijn voor de klant. Veel ondernemingen vinden het ongemakkelijk om hun gietvloer prijs zomaar op de webpaginate zetten. Wij wensen echter eerlijk en duidelijk zijn tegen de klanten, ze krijgen uiteindelijk ook een eerlijke prijs.

C. Kornuyt BV heeft een tool ontworpen om gemakkelijk, vlug, online en helemaal informeel een bedrag voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Toegevoegde mogelijkheden op de ondergrond zoals antislip of decoratieve afwerking kunnen allemaal geselecteerd worden en worden direct meegerekend in de indicatieprijs.Binnen deze tool zijn: Anti-graffiti Coating, Spuitcoating, Nanocoating, Epoxy Coating, Wandcoating, Zwembadcoating, Vloercoating, Polyurethaan Coating en Impregnerende Coating opgenomen.

Het grote nut van deze applicatie is dat, als u een gietvloer prijs gegeven krijgt die u niet behaagt, u het eenvoudig nog een keer kunt uitproberen met andere specificeringen. En opnieuw: dit alles is compleet informeel!

Als u een indicatieprijs ontvangt die aantrekkelijk is voor u, kunt u direct, zonder wederom de data in te vullen, een aanbod bij ons aanvragen. Als u de offerte aanvraagt worden de eerder ingevulde informatie automatisch meegestuurd. Ingeval wij bijkomende informatie foto?s van de situatie, nodig hebben om tot een definitieve gietvloer prijs te komen nemen wij, alvorens de offerte op te sturen, contact met u op via de telefoon of email.

Wij moeten u er op wijzen dat de bepaalde prijs-range een indicatie is én blijft, er kan aan de bepaalde richtprijs geen recht ontleend worden en wanneer u de prijsopgave aanvraagt volgend op de gegeven indicatieprijs kan de reële prijs afwijken tot een bepaalde hoogte. De indicatieprijs kan verschillen van de reële prijs door oorzaken als reistijd, en staat van verzorging. Samenvattend kunnen wij u mededelen dat de werkelijke prijs over het algemeen niet meer verschilt dan 5%.

Voor verdere informatie gaat u naar

: http://www.kornuyt.nl/prijsindicatietool/



Hoeveel betaal ik voor een gietvloer met coating meegerekend?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

22-08-2019 - Dutch Design overhemd
Nooit van weggeweest. Kleurrijk heren overhemd met een Dutch ding ontwerp van de vertrouwde vinyl plaat. Ruis, kraken, maar bovenal super mooi geluid. De vinyl plaat oftewel de LP of single is nooit e

04-12-2018 - Klusbedrijf Helmond
Met latex kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is

29-05-2018 - 10 handige trouwtips
Ik ben verloofd! Hoe beginnen met de planning? De 10 belangrijkste stappen om mee te beginnen. Je bent verloofd, gefeliciteerd! Waarschijnlijk zit je nu nog op een roze wolk, maar je zult je snel

23-03-2017 - Nieuwe toevoeging aan de TAWI lijn: EasyGrip
Gebruik de EasyGrip voor het vastgrijpen en tillen van diverse lasten met diverse afmetingen. Eenvoudig in gebruik; u plaatst de tool in de juiste positie op de last. Zodra u start met het tille




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap