Home / Dameskleding / Dameskleding Ommen / HB MODE / Sale bij HB MODE

Sale bij HB MODE

Tot 30% korting!

Sale bij HB MODE met hoge kortingen op Marc Cain, Max Mara, Annette Gortz, Fabiana Filippi, FFC, Le Tricot Perugia, Seductive en Anneclaire.

Kom ook eens kijken en laat u verrassen. Onze Personal Shoppers helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe pantalon, jurk, blouse, jas, schoenen en al het andere.

Niet alleen de bovengenoemde merken zijn bij HB MODE te vinden maar ook het koninklijke Natan waar Koningin Maxima fan van is. HB MODE is de meest noordelijke winkel van Nederland die Natan in haar assortiment heeft.

U zult bij ons geen webshop vinden. Onze visie is dat de dameskleding in ons assortiment meer aandacht verdient. Zo helpen wij u ook als er iets vermaakt moet worden. Onze coupeur verzorgt dit perfect en kan innemen of zelfs kleding langer maken zonder dat u daar iets van ziet.

U kunt ons vinden in het Hart van het Vechtdal. Aan het Kerkplein 7 in Ommen kunt u onder het genot van een kopje koffie de fashion bekijken.


Meer informatie kunt u vinden op www.hbmode.nl en onder andere op https://www.facebook.com/hbmode.ommen.nl/, Instagram en Pinterest.

Uiteraard kunt u het beste gewoon eens binnen komen en de ontspannen sfeer ervaren. Dames uit heel Nederland gingen u al voor.

Els, Henk, Janny, Linda en Marieke



Sale bij HB MODE

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-04-2011 - Speciale website voor corsetten en bustiers
Corset-Kopen.nl is specifieke website gericht op corsetten en bustiers. U kunt hier eenvoudig online een korset bestellen. Corset-kopen.nl is onderdeel van www.sexylingeriebestellen.nl.

20-05-2010 - ZOMERJURKJES TASSEN EN SCHOENEN
De collectie is weer uitgebreid en aangevuld! De mooiste zomerjurkjes zowel 2dehands als nieuw!! EERSTEKLAS TWEEDEHANDS DE SNOEPWINKEL VOOR VROUWEN NET EVEN ANDERS!!

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek

31-01-2024 - Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap