Home / Onbekend / Onbekend Rijswijk / Pro-Favor B.V.

Pro-Favor B.V. Onbekend Rijswijk


Pro-Favor B.V.

Cobbenhagenstraat 3
2288ET Rijswijk

Gemeente: Rijswijk, Zuid Holland

Telefoon:0788... Telefoonnummer tonen209959 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0152... Faxnummer tonen140584



Branche: Onbekend



Bedrijfsomschrijving

Pro-Favor B.V.

Pro-Favor B.V. is gevestigd in Rijswijk in de regio Den Haag. Pro-Favor B.V. is opgericht in 2006 en heeft zich succesvol gespecialiseerd in het ontzorgen van de klant. Bij Pro-Favor staat de wens van de klant centraal. Wij willen u als partner helpen in het gehele proces van productie tot afnemer. Wij nemen u werk uit handen, zodat u zich kunt richten op de gestaag veranderende marktomstandigheden en daarop kunt anticiperen. Op deze manier investeren wij in u als klant.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verpakkings- en assemblagewerkzaamheden. Wij staan bekend als specialisten in onze branche. Wij nemen alle kleine- tot middelgrote series, afhankelijk van het product, onder handen. Hiervoor hebben we onze “just-in-time delivery” ontwikkeld, zodat u uw producten altijd op de afgesproken tijd binnen heeft. Montagewerkzaamheden worden door onze collega’s met uiterste zorg uitgevoerd. Wij hebben ervaring met hydraulische slangen, kleine stalen constructies, montage van elektronische apparaten, enzovoorts. Wij verpakken uw producten in allerlei materialen:

• Glaswerk
• Papier
• Karton
• Plastic
• Sealen & Krimpen

Mocht u uw producten liever in ander materiaal verpakt hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Verder richten wij ons op de volgende werkzaamheden:

• Sorteren
• Stickeren
• Omlabelen
• Ompakken


Reshoring

Door de toenemende loonkosten en de risico’s van het afleveren van niet (geheel) afgerond product in Azië, is reshoring de laatste maanden een begrip geworden. Bedrijven zijn op zoek naar de meest rendabele opties om zodoende meer winst te genereren. Verhoogde salariëring, hoge transport- en reiskosten zijn echter vervelende knelpunten. Reshoring wordt daarom steeds interessanter voor bedrijven, mede door de subsidie van €600.000.000,- die door de overheid beschikbaar is gesteld voor ondernemingen die overstappen op reshoring.

Service

Pro-Favor heeft de service hoog in het vaandel staan. Wij hebben een naam opgebouwd als betrouwbare partner met een uitleveringsgraad van boven de 98% waarbij we ons vast houden aan het eerder genoemde “just-in-time delivery”. Het is voor ons erg belangrijk om een partnership aan te gaan, zodat we kunnen investeren in een goede relatie. Daarom zijn wij bereid uw producten op te halen en ze, nadat ze verwerkt zijn, weer terug te brengen of direct af te leveren bij uw klant. Ook is het mogelijk uw producten tijdelijk bij ons op te slaan. De prijzen voor de door ons uitgevoerde diensten zijn altijd marktconform en waar mogelijk beter. Wij zijn tevens bereid tijdelijk mee te investeren in uw bedrijf, zodat we met elkaar een win-win situatie creëren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Pro-Favor helpt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te reïntegreren in een actief arbeidsproces. Dit gebeurt d.m.v. werkzaamheden die men aangeboden krijgen bij Pro-Favor. Zo kunnen we uw productie- of assemblagewerk marktconform verrichten én mensen een echte werkplek aanbieden.
Contact

Zoekt u een partner om uw productie te ondersteunen of om uw piekbelasting op te vangen? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Pro-Favor B.V.
Cobbenhagenstraat 3
2288 ET RIJSWIJK
Tel.: 070-820 99 59
Fax.: 015-21 40 584
E-mail: [email protected]
Website: www.pro-favor.nl







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Www.sandravanuffelen.nl
Ik ben professioneel visagiste en haarstyliste voor fotoshoots, commercials, videoclips, bedrijfsfilms, bruidsarrangementen etc. Kijk op mijn site voor mijn portfolio; www.sandravanuffelen.nl....

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Www.sensuation.nl
Buziaulaan 32
2284JB Rijswijk

Productschap voor Zuivel
Postbus 5806
2280HV Rijswijk

Inventive Systems b.v.
Postbus 1092
2280CB Rijswijk

Braam Groep
Polakweg 7A
2288GG Rijswijk

Pro-Favor B.V.
Cobbenhagenstraat 3
2288ET Rijswijk

Beau Mariage Weddingplanners
Margrijhof 31
2632DG Nootdorp

Mangosteenmiracle
Evertsenstraat 31
2315SJ Leiden

Vertaalbureau Turkse Riviera
Langendijk 15
4201CE Gorinchem

Webbureau Plag
Willem Dreeslaan 434
2729NK Zoetermeer

Quinsy BV
Chroomstraat 28
2718RR Zoetermeer

Pelosa Network Engineering BV
Bleiswijkseweg 47
2712PB Zoetermeer

H.D.W. Consultancy
Dunantstraat 1405
2713TT Zoetermeer

Complete Consultancy
Vasariruimte 9
2728NM Zoetermeer

Verschut / M
Azobéhout 2
2719MN Zoetermeer

Jubelkalender
Promenadeplein 129B
2711AB Zoetermeer

SMT Simple Management Technologies
Savelsbos 185
2716HG Zoetermeer

Cib Verkoop en Advies BV
Koraalrood 37
2718SB Zoetermeer

H. van Ronkel Communicatie Advisering B.V.
Heliumstraat 38
2718SL Zoetermeer



Pro-Favor B.V.

Kernwoorden

, Verpakkingwerzaamheden Assemblage

Contactgegevens van Onbekend bedrijf Pro-Favor B.V. uit Rijswijk, Zuid Holland. Bel 0788209959 of email [email protected]. Neem contact op en Pro-Favor B.V. uit Rijswijk helpt u met met uw vragen omtrent Onbekend

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap