Home / Notebook / Notebook Hazerswoude Rijndijk / Laptopia.net

Laptopia.net Notebook Hazerswoude Rijndijk


Laptopia.net

Kreeftstraat 8
2394NB Hazerswoude Rijndijk

Gemeente: Alphen Aan Den Rijn, Zuid Holland

Telefoon:0655... Telefoonnummer tonen172281 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee




Branche: Notebook



Bedrijfsomschrijving

Laptopia.net biedt de consument hele voordelige keuzes in tablets, accessoires en gadgets. De focus is de prijs/kwaliteitsverhouding, veel voordeel maar goede kwaliteit. Daarnaast staat Laptopia.net achter iedere klant en zal de klant altijd geholpen worden waar het nodig is. Iedere product gaat gepaard met wettelijke garantie. Kortom, het grootste voordeel bij Laptopia.net.

Wij zijn twee studenten van de universiteit Leiden die beide bestuurskunde met economie studeren. Hoe wij erop kwamen om Laptopia.net te starten was eigenlijk puur spontaan. Tijdens een discussie over de prijzen van een laptop of een tablet ontstond het idee. Wij vonden persoonlijk dat een prijs voor een goede laptop gewoonweg heel prijzig was. Het idee ontstond toen om onderzoek te doen naar de mogelijkheid of dezelfde kwaliteit niet goedkoper aangeboden kon worden. Na veel werk en moeite kwamen wij erachter dat dit mogelijk was. Contact met verschillende leveranciers uit Azië gaven ons inspiratie om goede kwaliteit te kunnen leveren, alleen de kanttekening was dat de merken die de hardware in elkaar zetten natuurlijk (nog) redelijk onbekend waren in Europa. Wij zijn ook zelf een merk gestart, namelijk Laptopia.

Wij wisten dat de klanten daarom een lager vertrouwen zouden hebben, een bekend merk klinkt immers bekend en vertrouwd. Echter nemen wij deze zorgen weg door volledige service te verschaffen en lange garantie te bieden. Kwaliteit staat bij ons voorop en daar hebben wij nadrukkelijk voor gezorgd. De specificaties van onze producten geven de kwaliteit weer in een overzichtelijke tabel. Daarnaast gaat dit gepaard met ware spotprijzen, dezelfde kwaliteit is nergens goedkoper te vinden. Dit is iets wat wij misten in de huidige markt als studenten zijnde en hopen daarmee een aandeel te hebben in de extra keuze die de samenleving nu heeft.

Omdat wij zeer nauw met studenten te maken hebben en veel contact hiermee hebben kwamen wij erachter dat dit concept een ontbrekende factor was in de huidige markt. Een tablet of een laptop was vaak erg duur en het werd uitgesteld om aan te schaffen. Wij bieden een mogelijkheid aan om het anders te doen en hopen hiermee een steentje bij te dragen aan de samenleving.






Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Nieuwe folder uitgebracht!
Sinds 1 mei zijn wij aangesloten bij MCdos.net Dit zijn 90 ondernemers die samen met MCDos een hoogwaardige service gerichte producten en diensten willen verkoopen voor consumenten en ondernemers. Di...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Laptopia.net
Kreeftstraat 8
2394NB Hazerswoude Rijndijk

Vlasveld Computers International BV
Rijndijk 210
2394AM Hazerswoude Rijndijk

Tekst en Muziek van Diggele B.V.
Rijndijk 71
2394AD Hazerswoude Rijndijk

Schreuder ICT Consultancy
Bilderdijklaan 32
2394EM Hazerswoude Rijndijk

Weps BV
Bouwmeesterweg 52
3123AA Schiedam

H. van Rees
Ommoordseweg 50/A
3056JP Rotterdam

AIC Artificial Intelligence Computers BV
Weena 674
3012CN Rotterdam

F.C.D. Products BV
Grondherendijk 48
3082DJ Rotterdam

Amitron BV
Maasstraat 15
3016DB Rotterdam

Japan Europe Software BV
Naardermeer 234
3068KH Rotterdam

Vivaro BV
Damhertstraat 24
3064LT Rotterdam

Totana BV
Rosestraat 497
3071AK Rotterdam

Seriaus BV
Ringvaartweg 166
3065AG Rotterdam

Atron Comp. en Telecommunicatie-apparatuur BV
Overschieseweg 76
3044EH Rotterdam

Enlight Europe BV
Kiotoweg 201 -205
3047BG Rotterdam

Larka
Gerard Scholtenstraat 124
3035ST Rotterdam

Delta Invo BV
Albert Plesmanweg 57
3088GB Rotterdam

Fastwell Office Automation BV
Kiotoweg 349
3047BG Rotterdam



Laptopia.net

Kernwoorden



Contactgegevens van Notebook bedrijf Laptopia.net uit Hazerswoude Rijndijk, Zuid Holland. Bel 0655172281 of email [email protected]. Neem contact op en Laptopia.net uit Hazerswoude Rijndijk helpt u met met uw vragen omtrent Notebook

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap