Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Amersfoort / Het Consultatiehuis / Relatietherapie

Relatietherapie

Als je relatie vast loopt en ook als het wel goed gaat!

Veel mensen denken dat je alleen aan relatietherapie begint wanneer er problemen zijn, waar je samen niet meer uitkomt. En niets is minder waar. Ook als alles goed gaat verdient jullie relatie aandacht. Niet vanwege problemen, maar om samen te ontwikkelen, elkaar nóg beter te begrijpen en om nóg dichter bij elkaar te komen.

Soms zijn er wel knelpunten in een relatie. Jullie zijn vastgelopen in patronen waar jullie niet boven uit kunnen stijgen, het lukt niet om verandering in de situatie te brengen.

Soms worden relaties beëindigd. Jullie zijn tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende basis is om de relatie in stand te houden.

Wat kan coaching via Het Consultatiehuis voor jullie betekenen? Relatie Counseling
Coaching bij relatiegerelateerde onderwerpen is een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen. Relatiecoaching helpt ook bij het doorbreken van patronen en bij het openstaan voor elkaars ideeën en emoties. De coach kan helpen bij het opnieuw in gesprek komen met elkaar, op een manier waarop jullie allebei gehoord worden.

Wanneer een relatie verbroken wordt kan de coach jullie helpen bij het op een respectvolle manier beëindigen van de relatie. Een belangrijke fase, zeker wanneer jullie kinderen hebben.

Relatiecoaching -en counseling vindt plaats door face-to-face consulten. Desgewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van online en telefonisch consult. Let wel op: werken aan je relatie doe je samen!



Relatietherapie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Plezier in werk ontwikkelen Plezier in werk ontwikkelen
Misschien ga je dagelijks fluitend naar je werk. Doe je dingen waar je goed in bent, met leuke collega\'s en een motiverende leidinggevende. In dat geval hoef je niet verder te lezen, want dan ben je ...

Werkgerelateerde problemen Werkgerelateerde problemen
Ongeveer 40% van het ziekteverzuim ontstaat door problemen op het werk. Mogelijke oorzaken hiervoor zijn: Een moeizame communicatie tussen jou en je collega’s en/of met je leidinggevende; Ge...

Managementcoaching Managementcoaching
Is er iemand in je directe omgeving die objectief en belangeloos een klankbord voor je kan zijn? Wat zijn voor jou belemmerende factoren bij het uitspreken van twijfels en onzekerheden binnen de organ...

Stemming en angst Stemming en angst
Voor behandeling van angst- en stemmingsstoornissen kan je na het stellen van de diagnose terecht in de reguliere GGz. Er wordt dan een behandelplan opgesteld en er wordt volgens vaste protocollen beh...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap