Home / Telecommunicatie apparatuur / Telecommunicatie apparatuur Diemen / IPNL / Mobiel internet

Mobiel internet

Ongeknepen snelheden. Gedeelde groepsbundels en optimale beveiling.

Onze oplossing
Datasnelheden worden niet geknepen. Buitenbundel tarieven zijn reëel en vaak afwezig omdat databundels worden gedeeld. Middels Private APN verkrijgt u veilige mobiele toegang tot het internet.

Snel.
Ongeknepen en multi-carrier.

Ongeknepen
De simkaarten geven altijd de hoogst haalbare datasnelheden door aan uw medewerkers. Snelheden worden dus niet “geknepen” naarmate meer data wordt verbruikt, zoals nogal eens geldt bij andere operators.

Multi-carrier technologie
Onze simkaarten maken gebruik van de Vodafone’s multi-carrier technologie, waarbij een mobiel toestel gebruik kan maken van meerdere UMTS-masten om zo de beschikbare bandbreedte te vergroten. Hierdoor zijn (theoretische) snelheden haalbaar van 48 Mbps download en 8.6 Mbps upload.

Gedeeld.
Groepsdata en reële buitenbundelkosten.

Groepsdata
Databundels worden gedeeld tussen uw medewerkers. Gebruikt de een meer dan zijn databundel dat wordt dat gecompenseerd met het niet-gebruikte tegoed van de ander.

Reëel buitenbundeltarief
Zijn alle databundels binnen uw onderneming alsnog opgebruikt? Dan wordt een reëel buitenbundeltarief in rekening gebracht van €0,05 per MB.

Veilig.
Forceer mobiel internet via uw bedrijfsnetwerk.

Private APN
Met Prive APN heeft een mobieltje dezelfde internet-toegang als een PC in uw bedrijfsnetwerk, dus ook met dezelfde beveiliging. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde firewall en beveiligingsinstellingen, omdat het mobiele dataverkeer via uw bedrijfsnetwerk wordt gerouteerd en niet via het (onbeveiligde) internet.

Beter dan VPN
In tegenstelling tot VPN, heeft het gebruik van Private APN geen negatieve invloed op de batterijduur van een mobiel toestel. Bovendien hoeft de gebruiker geen handelingen te verrichten om beveiligde toegang te verkrijgen en staat het bedrijfsnetwerk niet open voor het gehele internet, maar alleen voor geautoriseerde simkaarten.

Meer weten? Neem contact met ons op.
http://www.ipnl.nl
[email protected]
0203416115




Mobiel internet

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Vaste telefonie Vaste telefonie
Kiezen voor vaste telefonie van IPNL betekent: online telefonie die gewoon doet wat het moet doen. Concrete input van ondernemers en hun medewerkers is de basis voor ons platform: het beschikbaar make...

Vast en mobiel in 1 Vast en mobiel in 1
Vaste telefonie (VOIP) en mobiele telefonie (GSM) komen met IPNL samen in één centrale. Dat heeft aanzienlijke voordelen. Organisatorisch, functioneel en kostentechnisch. Verschillende functiona...

Administratieverwerking Administratieverwerking
Administratieve verwerking van bedrijfsadministratie....

Salarisverwerking Salarisverwerking
Het voeren van een salarisadministratie of loonadministratie voor werkgevers. ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap