Home / Aannemersbedrijf / Aannemersbedrijf Halfweg / Bouwbedrijf van den Brink / Interieur

Interieur


•Bedrijven

Uw bedrijf straalt graag professionaliteit uit.

Maar behalve dat, is een warme ongedwongen sfeer ook uitermate van belang, zowel voor uw klanten als uw medewerkers.

Of het nu gaat om een kantoorruimte, horecagelegenheid, winkel, showroom, wachtruimte, praktijk, school, zorginstelling noem maar op.

De uitstraling van uw bedrijf is uw visitekaartje voor de klant en bevordert bovendien de werksfeer.

Wij kunnen uw wensen vertalen in ruimtelijke oplossingen. Vanuit dit oogpunt helpen wij u graag bij het bepalen van de juiste uitstraling van uw bedrijf. De kennis, kunde en ervaring is ruimschoots aanwezig.

Of het nu gaat om maatwerkmeubilair, indeling, aan- uitbouw, interne verbouwing, volledige nieuwbouw; Bouwbedrijf van den Brink helpt u graag.
•Particulier

Het grootste deel van het jaar zitten we in ons huis.

Daarom is het heel belangrijk dat we ons prettig en echt thuis voelen in ons
eigen huis.

Want bewust of onbewust voelt iedereen zich beter in een mooie omgeving.

Juist daarom is het zo van belang om in huis je eigen sfeer, gezelligheid en rustpunt te hebben. Ook voor een gezin met kleine kinderen.

Het is helemaal niet nodig om te wachten tot ze groter zijn en dat komt het woongenot ook niet ten goede.

Een standaard woonstijl bestaat niet. Een interieur moet bij u passen. Mooie en verrassende combinaties geven een invulling aan uw woonwensen.

Bouwbedrijf van den Brink neemt graag de tijd tijd voor u om uw woonwensen met u door te spreken. En om u te begeleiden om u grootste dromen uit te laten komen!

Tevens heeft Bouwbedrijf van den Brink zich gespecialiseerd in de woningaanpassingen ten behoeve van gehandicapten, ouderen en mindervaliden.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Werkwijze Werkwijze
Bij de bestaande projecten denken wij aan verbouwingen, zoals de aanbouw van een serre, een nieuw dak of nieuwe dakkapel enzovoort. Het is de uitdaging om een, op uw wensen afgestemd ontwerp te ma...

Dakkapel Dakkapel
Wilt u uw zolder meer leefruimte geven en er zo een volwaardige kinderkamer, kantoor of hobbyruimte van maken, dan is een dakkapel de optimale oplossing. Voor het plaatsen van een dakkapel aan ...

Renovatie Renovatie
Bouwbedrijf van den Brink richt zich op kleinere en middelgrote renovaties en verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor advies, ondersteuning en uitvoering bent u bij Bouwbedri...

Dakopbouw Dakopbouw
Wilt u uw woning groter maken en een of meer kamers toevoegen, dan is een dakopbouw een zeer goede mogelijkheid. Zowel voor een woning met een plat dak als een woning met een schuin dak zijn e...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap