Home / Ouderen zorg / Ouderen zorg Zaandam / Vitalis Nederland BV / Vitalis Nederland

Vitalis Nederland

Showroom Zaandam

Mensen zo comfortabel en actief mogelijk laten wonen en leven. Zorgverleners een veilige en prettige werkomgeving bieden. Dat zijn de uitdagingen die Vitalis Nederland BV aangaat. Dat doen we met zorgproducten van hoge kwaliteit, innovatieve diensten en aanvullende serviceconcepten.

Vitalis is in 1989 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. Ons team van gedreven en ervaren medewerkers werkt dagelijks voor consumenten, paramedici en zorgcentra in heel Nederland. We zijn Revakeur- en ISO 9001-gecertificeerd en CBW-erkend. Een garantie voor onze vakkennis en betrouwbaarheid.

We bieden consumenten comfort- en mobiliteitsverhogende producten zoals scootmobielen, relax- en sta-op fauteuils, rollators, trapliften, hoog/laagbedden en matrassen. We geven niet alleen productinformatie in onze showrooms in Zaandam, Sliedrecht en Drachten, maar verzorgen ook thuisdemonstraties in het hele land.

In onze eigen werkplaats kunnen we onze producten afstemmen op individuele wensen en behoeften. Bovendien kunnen we het onderhoud verzorgen van de producten die we leveren. In noodgevallen staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.





Vitalis Nederland

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Valentijnsboeket Valentijnsboeket
Via ons kunt u door heel Nederland uw valentijns boeket laten bezorgen ...

Drukwerk Drukwerk
Ook voor drukwerk kunt u bij Tevreden Marketing terecht. Uit onderzoek blijkt dat een campagne gemiddeld met 19% stijgt bij het toevoegen van print aan de mediamix. Dit geeft namelijk een extra boost...

Logo ontwerp Logo ontwerp
Tevreden Marketing helpt u graag bij het ontwerpen van uw bedrijfslogo,...

Vastgoedstyling Vastgoedstyling
Uw huis sneller verkopen voor de hoogst mogelijke prijs met minimale investering met behulp van verkoopstyling / vastgoedstyling. Oog voor detail, ruimte en styling zorgt ervoor dat ik snel en service...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap