Home / Auto accessoires / Auto accessoires Zoetermeer / Caraudiodiscounter.nl / Inbouw

Inbouw

Accessoires laten inbouwen in u voertuig

Zo werkt het

Na deskundig advies van een van onze productspecialisten waar u de complete mogelijkheden van het gewenste systeem worden uitgelegd, is de volgende stap het monteren van het systeem in uw voertuig. Hier begint voor ons de uitdaging. Met grote voorzichtigheid integreren wij de door u gekozen producten in uw voertuig en houden, waar het kan, zoveel mogelijk rekening met gebruikte ruimte. Als laatste stap in het proces worden alle functies van het gekozen systeem geprogrammeerd of ingesteld en natuurlijk uitvoerig getest. Als uw voertuig weer in het zicht komt van de buitenwereld, krijgt de gebruiker van het systeem de nodige uitleg. Hierna kunt u uw voertuig meenemen en genieten van de nieuwste technologieën.

Specials

Een van onze kenmerken is het monteren van specials! Denk hierbij aan het integreren van een beeldscherm in het dashboard of het monteren van een plafond monitor. Wil je een subwoofer en versterker in je kofferbak laten monteren zonder ruimte te verliezen, er is meer mogelijk dan u denkt. Of wilt u uw auto een nieuw uiterlijk geven door een andere body kit ook dit is bij ons mogelijk.

AFSPRAAK MAKEN

Een montage afspraak kan worden gemaakt via het contactformulier of door te bellen via telefoonnummer +31(0)611423396. Van de gemaakte afspraak ontvangt u via e-mail binnen twee werkdagen een bevestiging, met hierin de details en gemaakte afspraken.

contactformulier

tel: +31(0)611423396


AANBETALING
Het bevestigen van de opdracht geschiedt door een aanbetaling van minimaal 20% van het totaalbedrag van de offerte. Deze aanbetaling kan per bank worden overgemaakt onder vermelding van het offertenummer of contant aan ons worden voldaan.

ANNULEREN
Indien een afspraak om willekeurige reden niet kan aanvangen moet dit binnen twee werkdagen voor aanvang van de afspraak telefonisch of in per mail worden gemeld. Indien een afspraak niet kan aanvangen binnen het aangegeven kader, dan wordt hiervoor de reeds betaalde aanbetaling als kosten in rekening gebracht.

WACHTTIJD
Houdt u rekening met een gemiddelde wachttijd van 7 werkdagen. In extreem drukke periode kan dit zelfs oplopen. Uiteraard proberen we het monteren van een carkit of een autoradio zoveel mogelijk tussendoor te plannen.

AANVANG
Als het gaat om het monteren van bijvoorbeeld een autoradio kunt u bij het maken van een afspraak kiezen uit een ochtend- of middagdeel. De meer tijdsintensieve klussen worden in de ochtend om 9:30u verwacht. De auto kan dan ook eventueel de dag ervoor worden gebracht (met uitzondering van de zondag), deze wordt dan ´s avonds veilig binnen geplaatst.

REEDS GEBRUIKTE MATERIALEN

Omdat wij geen garantie kunnen geven op materialen die reeds in bezit zijn, hebben we hiervoor ook aangepaste voorwaarden met betrekking tot de montage.

AANSLUITKABELS
De monteur gebruikt enkel en alleen nieuwe aansluitkabels, denk hierbij bijvoorbeeld aan de signaalkabels (RCA), voedingskabels etc.

GEBRUIKTE APPARATUUR

Voordat gebruikte apparatuur wordt gemonteerd dienen deze door de monteur getest te worden. De kosten hiervan worden doorberekend. Op de gebruikte apparatuur kunnen wij geen garantie van werking geven.

SERVICE en GARANTIE

Op de uitgevoerde werkzaamheden wordt 5 maanden garantie gegeven. Op de geplaatste artikelen wordt de standaard fabrieksgarantie gegeven.

PRIJS INDICATIE

Hieronder treft u enkele prijzen aan incl. btw,

Autoradio € 25,00*

Urentarief € 40,00

overige inbouw Op aanvraag

*let op deze prijzen zijn ter indicatie.

De uiteindelijke prijs is o.a. afhankelijk van de staat van de aanwezige bedrading en exclusief eventueel benodigde accessoires. Tevens kan het voorkomen dat bij sommige auto´s een aanzienlijk deel van het dashboard gedemonteerd dient te worden wat resulteert in een meerprijs.



Inbouw

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Car cleaning Car cleaning
Het goed cleanen van een auto is een hele klus en is echt een taak voor een professional. Bij car vibes hebben we professionals in dienst die uw auto compleet kunnen cleanen. Wij doen dit voor zowel ...

Custom subwoofer bekisting Custom subwoofer bekisting
Bent u opzoek naar een op maat gemaakte subwoofer bekisting dan bent u bij Caraudiodiscounter.nl aan het goede adres, wij maken special voor u de bekisting op maat voor uw, en naar de wensen die u hee...

Service Service
Bent u opzoek naar een polyester hoedenplank, dan bent u ook hiervoor bij ons aan het goede adres. Wij bieden deze service al aan vanaf € 199,- exclusief audio. Ook kunnen wij alle producten o...

Administratie online Administratie online
Iedere ondernemer wil alle aandacht kunnen richten op het ondernemen zelf. Aan de administratie wordt het liefst zo weinig mogelijk zorg en tijd besteed. Begrijpelijk misschien maar toch. Wij kunnen v...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap