Home / Vloeren / Vloeren Pijnacker / PiRi Parket voor buiten

PiRi Parket voor buiten Vloeren Pijnacker


PiRi Parket voor buiten

Ambachtsweg 39 B
2641KT Pijnacker

Gemeente: Pijnacker-nootdorp, Zuid Holland

Telefoon:015-... Telefoonnummer tonen2155195 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Vloeren



Bedrijfsomschrijving

Breng de luxe van uw interieur naar buiten!
De oplossing voor terras en balkon.



Restant aanbiedingen!!!Kijk op onze site voor de laatste aanbiedingen!!
www.parketvoorbuiten.nl/aanbieding.htm PiRi Parket voor buitenBreng de luxe van uw interieur naar buiten!

PiRi Parket voor buiten is een bedrijf wat is opgericht in 2006 met als doelstelling mensen meer te laten genieten van het buitenleven door middel van luxe buitenvloeren.

Nederland is een land waar steeds meer hoogbouw geplaatst wordt en waar mensen het moeten doen met een balkon of dakterras, echter men wil hier ook op een fijne manier van kunnen genieten met zo min mogelijk onderhoud.
Iedereen wil mooi en comfortabel leven en geeft dan ook een aanzienlijk bedrag uit voor het interieur echter is ons opgevallen dat balkons en terrassen toch een ondergeschoven kindje blijven. Hiermee bedoelen we dat de terrassen in de nieuwbouw vaak gewoon als betonnen bak worden opgeleverd en dit ook in de loop der jaren zo blijft. Hierdoor zit men vaak met het probleem dat de terrassen nat blijven of algvorming gaan krijgen. Nu zijn er wel wat oplossingen zoals het beton verven of het voorzien van een vlonder waardoor het terras minimaal 8 tot 10 cm omhoog komt wat vaak weer een bezwaar is met deuren of schuifpuien.
Daarnaast zit hier veel werk aan in de vorm van lange planken verzagen, een onderstel maken en het daarbij behorende schroefwerk met als gevolg altijd schroeven in het zicht. Dit ligt altijd vast en bij problemen op het terras zal alles eruit gehaald moeten worden.
Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid om de ouderwetse houten bouwmarkt tegels te gebruiken die altijd in het water blijven liggen en daardoor krom trekken, uit elkaar vallen, verschuiven en gaan wiebelen.

PiRi Parket voor buiten heeft eigenlijk een hele simpele, snelle en doeltreffende oplossing voor deze problemen.
Een terras tegel die voorzien is van een kunststof rooster aan de onderzijde die het hout boven het water houdt zodat er een goede afwatering van het hemelwater blijft. Tevens hebben de roosters aan de zijkant een kliksysteem zodat alle tegels makkelijk in elkaar geklikt kunnen worden voor een solide vloer en de kans op wiebelen van de tegels uitgesloten is.
De kunststof roosters zijn allemaal aan de onderzijde van het hout bevestigt met schroeven zodat deze niet in het zicht zitten. Mocht er achteraf een probleem optreden dan is het te allen tijde mogelijk iedere willekeurige tegel eruit te halen door middel van het universele kliksysteem. Hierdoor kunt u ook elk jaar een ander patroon in het terras aanbrengen of bij verhuizing het terras meenemen voor de volgende woning.
Doordat de tegels allemaal voorzien zijn van ruimte tussen de planken is er een snelle afwatering mogelijk en is het terras binnen de kortste keren weer droog en klaar voor gebruik, dit in tegenstelling tot de tegels of planken waar een antislip sleuf in is gemaakt, hier blijft water en vuil instaan wat weer een bodem tot algvorming geeft.

Een product voor meerdere sectoren:

Ook de bouwsector ziet het voordeel van ons Parket voor buiten door het geringe gewicht van de tegels (1,5 KG ), hierdoor kan men sneller en meer vierkante meters maken ten opzichte van de zware onhandelbare stenen tegels waar men vaak kranen en andere zware gereedschappen voor nodig heeft. Tevens biedt het geringe gewicht van de tegels een aanzienlijk reductie van rugklachten met zich mee.

Daarnaast krijgen we regelmatig aanvragen uit de standbouwsector die ook het voordeel zien van ons systeem en ze binnen 2 uur een luxe beursvloer kunnen creëren.

Verder zijn er diverse autoshowrooms geweest die ons product gebruiken voor de presentatie van hun nieuwe model. Met als filosofie hierachter dat alle showrooms toch wat standaard zijn ingericht met witte plavuizen en het nieuwe model vaak niet goed tot zijn recht komt. Doordat de tegels een gewicht kunnen hebben van 4000 KG is het dan ook mogelijk een eiland te maken in de showroom waardoor het nieuw te presenteren model beter tot zijn recht komt.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

De beste vloeropties voor een kantoorruimte De beste vloeropties voor een kantoorruimte
Bij het inrichten van een nieuwe kantoorruimte zijn er een aantal onderdelen belangrijk. Naast de indeling van de werkplekken, kan de vloer van een kantoor ook de hele uitstraling van de ruimte be&ium...
Visgraat Vloer: Een Tijdloze Keuze voor Je Interieur Visgraat Vloer: Een Tijdloze Keuze voor Je Interieur
Bent u op zoek naar een vloeroptie die elegantie, stijl en tijdloosheid uitstraalt? Zoek niet verder! De visgraat vloer is een populaire keuze geworden in interieurontwerp vanwege zijn unieke patroon ...

Ook voor u gevonden

Nieuwe Houtsoorten
Vanaf heden zijn er nieuwe houtsoorten beschikbaar in het Parket voor buiten!!! Teak, Ipé, Curupay, Jatoba, Merbau, Balau, Tigerwood, Grapia, Strand woven Bamboe en Horizontal Bamboe....

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

PiRi Parket voor buiten
Ambachtsweg 39B
2641KT Pijnacker

Creon Vloeren
Sluisweg 2B
3371EV Hardinxveld Giessendam

Vandevloeren
Admiraal Trompstraat 3
3115HK Schiedam

Vekavloeren Webshop
Admiraal Trompstraat 3
3115HK Schiedam

Wando Parket
Prismalaan West 51
2665PC Bleiswijk

Plank & Parket De Jongh
Heelalstraat 147
3328GH Dordrecht

Maashout Rotterdam
Edisonweg 14
3208KB Spijkenisse

Uniek wonen bv
Leeuwenhoekstraat 58
2652XL Berkel En Rodenrijs

Yes vloeren
Apeldoornselaan 107
2573LD Den Haag

Top Voordeel Vloeren
Marineweg 2
2241TX Wassenaar

Onlinelaminaatwinkel
Gleede 36
3291TX Strijen

Laminaat en Parket
Jupiterkade 8C
2516BS Den Haag

Ssk floors
Cort van der Lindenstr 8
2288EV Rijswijk

Parketbedrijf Dubru
Waterpas 88
2495AT Den Haag

AJM van Houdt
Burgemeester van der Werffstraat 195
2581SK Den Haag

Studio van der Goes Vloeren
Kruisweg 7
2631PE Nootdorp

Coranli
Dubbeldreef 34
3319BJ Dordrecht

LaminaatXXL
Sportlaan 5A
4209AX Schelluinen



Kernwoorden

Terras, Balkon, Veranda, Jacuzzi, Whirlpool, Dakterras, Zwembad, Beursvloer, Showroomvloer, Terrastegel, Hardhout, Teak, Ipé, Jatoba, Bamboe, Merbau, Tuintegel, Sauna, Buitenvloer, Parket, Australiana, Balkon, Balkonparket, Beursparket, Beurzen, Binnenhuisarchitect, Binnentuin, Buitenparket, Buitenrecreatie

Contactgegevens van Vloeren bedrijf PiRi Parket voor buiten uit Pijnacker, Zuid Holland. Bel 015-2155195 of email [email protected]. Neem contact op en PiRi Parket voor buiten uit Pijnacker helpt u met met uw vragen omtrent Vloeren

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap