Home / Letselschade / Letselschade Hengelo / Drost Letselschade

Drost Letselschade Letselschade Hengelo


Drost Letselschade

Parallelweg LS 8
7553LG Hengelo

Gemeente: Hengelo, Overijssel

Telefoon:0742... Telefoonnummer tonen490300 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Letselschade



Bedrijfsomschrijving

Loop uw schadevergoeding niet mis. Bekijk of u recht heeft op een schadevergoeding. Wat veel mensen niet weten is dat u hiervoor kosteloos advies kunt krijgen. Drost Letselschade heeft eigen specialisten in huis zoals juristen, Register-Experts en zelfs artsen. We komen graag bij u thuis op bezoek om uw zaak in begrijpelijke bewoordingen te bespreken. Sinds 1988 zijn we daarom de expert op het gebied van letselschade.

Waarom Drost?
- Ruim 30 jaar ervaring
- 20.000+ klanten geholpen
- Alle benodigde specialisten in huis
- Gekozen als meest succesvolle bedrijf binnen de letselschadebranche
- Genomineerd voor de Nationale TV Succes Award
- Succespercentage van 98%

Drost Letselschade biedt u alle hulp bij letselschade. Met een team van betrokken letselschade-experts, juristen, artsen en arbeidsdeskundigen zorgen we voor een persoonlijke schaderegeling op maat. We zorgen niet alleen voor de juridische afhandeling, maar begeleiden u ook persoonlijk tijdens en na de afhandeling van uw schadevergoeding. We hebben alle expertises in huis om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn we betrokken bij uw eventuele re-integratie en regelen wij voor u als vanzelfsprekend een toereikend voorschot op de schade om de moeilijke periode door te komen; voor u als slachtoffer kost het niets. Dé experts op het gebied van letselschade De specialisten van Drost Letselschade zijn professionals op hun gebied. Het kantoor beschikt over een team van letselschade-experts, juristen, artsen (waaronder een neuroloog) en een arbeidsdeskundige. In haar ruim 30-jarige bestaan heeft Drost Letselschade een breed vertrouwen opgebouwd. Haar directeur Yme Drost kent u ongetwijfeld als letselschadeautoriteit van de TV of uit de krant. Voor meerdere spraakmakende zaken zette Drost Letselschade zich in. De letselschade professionals van Drost zijn aangesloten bij het NIVRE, het NIS en de NVRA. De artsen zijn allen BIG-geregistreerd.







Wat is letselschade? Vraag het  Drost Letselschade.

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Drost Letselschade uit Hengelo bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 0742490300 of email [email protected]. Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Drost Letselschade uit Hengelo helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0742490300 of email [email protected].


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf drost letselschade uit Hengelo staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 07-08-2018 21:59

5 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 04-08-2018 11:46

4 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 27-05-2018 15:49

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste letselschade in Almelo
Geplaatst op: 26-03-2018 05:51

4.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Gerelateerde blogs

Letselschade - Wat zijn de gevolgen? Letselschade - Wat zijn de gevolgen?
Inleiding Letselschade is een term die wordt gebruikt om de fysieke, emotionele en financiële gevolgen te beschrijven die voortvloeien uit persoonlijk letsel als gevolg van een ongeval of een ...
Een letselschade advocaat in Utrecht die opkomt voor jou Een letselschade advocaat in Utrecht die opkomt voor jou
Het kan iedereen weleens overkomen en zoals ze zeggen zit in een ongeluk in een klein hoekje. Maar wat doe je dan als jij het slachtoffer bent van een ongeval waar jij letsel aan hebt overgehouden doo...

Ook voor u gevonden

Open informatieavond: Wat (niet) te doen bij Letselschade?
Op woensdagavond 6 juli 2011, van 18.30 tot 21.00 uur, organiseert Boomkamp & Zwarts Letselschade een gratis informatieavond voor iedereen die vragen heeft over (het verhalen van) letselschade. Wilt u...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Drost Letselschade
Parallelweg LS 8
7553LG Hengelo

Praktijk voor Letselschade c.s. Paskamp
Brusselstraat 121
7559NW Hengelo

Drost Letselschade
Parallelweg LS 8
7553LG Hengelo

Boomkamp & Zwarts Letselschade
Smeenkhof 12D
7429AX Colmschate

Slachtoffersletsel
Eleonorastraat 26
7415ME Deventer

Camden B.V.
Weerninklanden 3
7542SB Enschede

Van der Kraats Letselschadespecialisten
Lage Dijk 0
7468EZ Enter

Ottenschot Van Cuijk Letselschade Experts
Dokter van Deenweg 0
8025BL Zwolle

Nostimos Letselschade-deskundigen
Papaverweg 67
8042ED Zwolle

Provisa Bureau Letselschade
Sassenstraat 53
8011PB Zwolle

Stichting Beheer Derdengelden Ace Letselschade Advocatenkan.
Schrevenweg 5
8024HB Zwolle

Obtentus Letselschade. Arbeidsrecht.Mediation
Van Bosseware 82
8014TC Zwolle

Reinders Letselschade
Bedrijvenpark Twente 305
7602KL Almelo

Mr. B. van der Kraats c.s.
Postbus 152
7468ZH Enter

C.E. Jeekel Holding B.V.
Huygensstraat 29
8023AG Zwolle

De Vries Recht B.V.
Kamerlingh Onneslaan 1
8024CL Zwolle

Ariens Steenfabriek I B.V.
De Condor 25
7609HA Almelo

Van Cuijk Letselschade
Kampmansweg 22
7722RV Dalfsen



Kernwoorden



Contactgegevens van Letselschade bedrijf Drost Letselschade uit Hengelo, Overijssel. Bel 0742490300 of email [email protected]. Neem contact op en Drost Letselschade uit Hengelo helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap