Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Nieuw Vennep / Haan / J I K

Haan / J I K Schoonmaakbedrijf Nieuw Vennep


Haan / J I K

Ridderspoorstraat 15
2153BT Nieuw Vennep

Gemeente: Haarlemmermeer, Noord Holland

Telefoon:0252... Telefoonnummer tonen687888 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Nieuw Vennep helpt Haan / J I K u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Haan / J I K

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Nieuw Vennep zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Haan / J I K. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Nieuw Vennep of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Nieuw Vennep vind u Haan / J I K bel hun op 0252687888 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Haan / J I K uit Nieuw Vennep helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0252687888 of email


In Nieuw Vennep helpt Haan / J I K u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Haan / J I K zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 27-01-2019 04:54

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij haan / j i k
Geplaatst op: 12-09-2018 05:54

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Limpex Bedrijfsdiensten
Lireweg 68
2153PH Nieuw Vennep

Cab Clean Onderhoud B.V.
Boekweitstraat 26
2153GL Nieuw Vennep

Heijningen Schoonmaakbedrijf J P Van
Wayesteinsingel 205
2151KV Nieuw Vennep

Mesman / F
Klaproosstraat 24
2153CR Nieuw Vennep

Boellaard / R
Venneperweg 403
2153AB Nieuw Vennep

Khan / A A
Akeleistraat 15
2153BP Nieuw Vennep

Haan / J I K
Ridderspoorstraat 15
2153BT Nieuw Vennep

KB Schoonmaakbedrijf
Valckenstein 6
2151KJ Nieuw Vennep

Fbss
Nierop 14
2151XJ Nieuw Vennep

HBG Dienstverlening
Wemmingen 32
2151RL Nieuw Vennep

InSteam
Warande 105
2152CM Nieuw Vennep

B&N Cleaning Services
Klaverveld 10
2153EG Nieuw Vennep

Schoonmaakbedrijf Gorrim
Hoptille 141
1102PC Amsterdam

Cleaning Stewarding B.V.
Karel Doormanstraat 127 1.07
1055VE Amsterdam

Vosveld schoonmaakservice
Johan van Hasseltweg 88
1022WX Amsterdam

Home Works
Postbus 40
1000CK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam
Strekkerweg 75
1033DA Amsterdam

Blom Consulting en Beheer B.V.
Van Uytrechtlaan 9
1901JK CastricumKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Haan / J I K uit Nieuw Vennep, Noord Holland. Bel 0252687888. Neem contact op en Haan / J I K uit Nieuw Vennep helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap