Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Amsterdam / El Mundo Dienstverlening

El Mundo Dienstverlening Schoonmaakbedrijf Amsterdam


El Mundo Dienstverlening

Nieuwe Houttuinen 43
1013DB Amsterdam

Gemeente: Amsterdam, Noord Holland

Telefoon:0640... Telefoonnummer tonen855768 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Amsterdam helpt El Mundo Dienstverlening u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbranche en/of schoonmaak werk.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? El Mundo Dienstverlening

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Amsterdam zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: El Mundo Dienstverlening. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Amsterdam of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Amsterdam vind u El Mundo Dienstverlening bel hun op 0640855768 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van El Mundo Dienstverlening uit Amsterdam helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0640855768 of email


In Amsterdam helpt El Mundo Dienstverlening u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbranche en/of schoonmaak werk.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 24-01-2019 21:21

4 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 09-10-2018 01:01

4 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 13-02-2018 11:44

3.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Gorrim
Hoptille 141
1102PC Amsterdam

Cleaning Stewarding B.V.
Karel Doormanstraat 127 1.07
1055VE Amsterdam

Vosveld schoonmaakservice
Johan van Hasseltweg 88
1022WX Amsterdam

Home Works
Postbus 40
1000CK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam
Strekkerweg 75
1033DA Amsterdam

Schoonmaakbedrijf S. de Wit V.O.F.
Jelle Posthumapad 100
1106ZR Amsterdam

Bendgers Schoonmaakbedrijf
Mijndenhof 305
1106GL Amsterdam

Molen Schoonmaakbedrijf Van de
Groeneveen 41
1103EC Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam
Richard Wagnerstraat 7
1077VW Amsterdam

Pegasus
Nieuwpoortstraat 94
1055RZ Amsterdam

RBS Uitzendbureau
Jan van Galenstraat 0
1056BK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Van Amsterdam V.O.F.
Nieuwendammerdijk 409
1023BL Amsterdam

Schoonmaakbedrijf HD Amsterdam
Karperweg 14
1075LC Amsterdam

Schoonmaak Amsterdam Holding B.V.
Kribbestraat 2
1079WR Amsterdam

Nederlands Schoonmaakbedrijf B.V.
Marcellus Emantsstraat 20
1064EW Amsterdam

Respons Schoonmaak
Derde Schinkelstraat 10
1075TL Amsterdam

Direct Sun Schoonmaak
Prinsengracht 800
1015DS Amsterdam

Michal Company
Kormelinkweg 158
1104NT AmsterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf El Mundo Dienstverlening uit Amsterdam, Noord Holland. Bel 0640855768. Neem contact op en El Mundo Dienstverlening uit Amsterdam helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap