Home / Foto / Foto Alphen / Bart van Vlijmen Fotografie

Bart van Vlijmen Fotografie Foto Alphen


Bart van Vlijmen Fotografie

Engelbertstraat 22
5131BK Alphen

Gemeente: Alphen-chaam, Noord Brabant

Telefoon:06-1... Telefoonnummer tonen1350318 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Foto



Bedrijfsomschrijving

Professionele fotografie voor het bedrijfsleven. www.bartvanvlijmen.nl

Mijn naam is Bart van Vlijmen en ik ben al jaren een bevlogen fotograaf. Iedere dag kan ik mijn passie en creativiteit kwijt in mijn beroep en dat geeft me een rijk gevoel. Als beelddenker pur sang herken ik de essentie van dingen en leg ik die graag vast. De visuele wereld heeft voor mij iets magisch. Ik vind het een uitdaging iets of iemand op zo’n manier te vereeuwigen dat je echt sfeer of karakter kunt proeven. Juist op het eerste gezicht alledaagse zaken kunnen zo enorm mooie beelden opleveren. Mooie beelden zijn overal en altijd zichtbaar, maar je moet ze wel zien.

Ik ben niet voor niets bedrijfsfotograaf. Ik houd van gebouwen en hun verhaal. Elk gebouw heeft een eigen karakter en sfeer die prachtig vast te leggen is. Iedereen weet dat een gebouw ademt, of het nu oud is of hypermodern. Vooral medewerkers voelen die ambiance perfect aan. Die sfeer of uitstraling leg ik graag vast in mooie beelden. Bedrijfsprocessen, architectuur, inrichting maar ook de mens achter een bedrijf zet ik graag herkenbaar neer. Ze brengen een bedrijf tot leven.

Ook evenementenfotografie is één van mijn passies. Ik vind het heel bijzonder een verhaal vast te leggen tijdens een evenement en probeer altijd de essentie te pakken te krijgen van sfeer en ambiance. Het gaat tenslotte niet alleen om beelden. Het gevoel erbij moet kloppen. Daarbij blijft goede evenementen fotografie echt moeilijk en dat is voor mij nu net de uitdaging.

Mijn grootste hobby is mijn werk en daarnaast ben ik gek op reizen. Ik heb al aardig wat mooie plekken op aarde mogen ontdekken en vast mogen leggen op de gevoelige plaat. Daaruit is een andere mooie inspiratie ontstaan: landschapsfotografie. Onze aarde is op veel plekken adembenemend mooi en die plekken leg ik heel graag vast. Ook Nederlandse landschappen zijn fascinerend. Als ik de kans krijg om daar beelden van te maken ben ik graag van de partij!


Over Bart

Iedereen kan foto’s maken. Maar niet iedereen kan dat met zoveel gevoel als Bart. Timing is belangrijk bij vakfotografie maar het gaat met name om invoelingsvermogen. En dat is iets wat Bart in ruime mate bezit. Bart is fotograaf in hart en nieren. Als typische beelddenker verwerkt hij informatie vanuit het geheel en zoekt hij altijd naar samenhang. Van die eigenschap maakt hij gretig gebruik tijdens het in kaart brengen van zijn objecten. Hij kan er in zijn geheel eigen stijl unieke beelden mee vastleggen die sfeer en karakter uitstralen.

Bart is toegewijd en gedreven maar ook heel gezellig. Hij is gek op mensen en maakt graag contact. Zo kan hij binnen no time de meest gespannen personen direct op hun gemak stellen bij het maken van portretfoto’s. Maar daarnaast is één van zijn bijzondere kenmerken zijn eigenheid: hij geeft altijd oprecht advies en afspraak is altijd afspraak. Bart adviseert u graag bij besprekingen en denkt graag met u mee. Als een opdracht niet bij hem past neemt hij deze niet aan en vaak adviseert hij in zulke gevallen wel een andere fotograaf. Daarmee weet u met Bart altijd waar u aan toe bent en dat werkt altijd prettig. .

De producties van Bart staan voor vakmanschap met oog voor de juiste belichting, de juiste locatie en professionele nabewerking van beelden. Kwaliteit, creativiteit en inventiviteit staan altijd voorop. Bart legt de lat erg hoog voor zichzelf en juist daarom bent u bij hem verzekerd van het beste resultaat.
Nieuwe klanten:

Allroad Eindhoven / Omgevengsdienst West Brabant / Enexis B.V. / Chanel /
In de afgelopen jaren heb ik gewerkt voor:

AKD advocaten / Avans Hogeschool / Arjan van Dijk / ASI Security / Belastingdienst Heerlen / BCN Business Centre Nederland / Bouwbedrijf Friesland / Bloem Sealants / CSU Schoonmaken / CSU Beveiligen / Croon TBI Electro techniek / Coopr / Cool Blue / CZ Zorgverzekeraar / DB Schenker / Artis Zoo / Devagro / Duotank / Duo / Ecem / Erasmus University Rotterdam / Edison Awards / Helvoirt Groenprojecten / Hutten Catering / Gerritse & Poelman Advocaten / Janssen de Jong Bouw / Bouwbedrijf van der Wegen / IHC Hydrohammer / Kremers Aluminium / Koopman International / Kaaiman Ontwerpers / KLM Cargo / KRO Publieke Omroep / Maan Reclamebureau / Maritime Technology Netherlands / Ministerie Financiën / Ministerie LNV / Metzger / Ministerie OCW / Neddex Vastgoedfondsen / Nutricia Medical / Pathé Bioscopen / Postillion Hotels / Rabobank Nederland / Rechtbank Den Bosch / Redie Interieurbouw / Rust Oleum / Pearson Education / Schueco Nederland / Scheepens Reclame Adviseurs / Schadefonds Geweldsmisdrijven / SDU Uitgevers / Smeulders Interieurgroep / Toelgroep Reclamebureau / Woningbouwcorporatie Leystromen / Woningbouwcorporatie Bergopwaarts / Woningbouwcorporatie Thuisvester / WTC Rotterdam / Ziekenhuis Bernhoven / en vele anderen.

Een fijne dag gewenst!

Bart van Vlijmen Fotografie
Meer informatie?






Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Het weekend van een fotograaf in Elst Het weekend van een fotograaf in Elst
Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.   Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krij...
Het weekend van een fotograaf in Elst Het weekend van een fotograaf in Elst
Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.   Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krij...

Ook voor u gevonden

Schrijf uw kinderen nu in voor de Unicorn thema fotoshoot in
Lijkt het u leuk om uw kinderen deel te laten nemen aan de Unicorn fotoshoot in Eindhoven op 28 Juni en ze deze geweldige ervaring te laten beleven en er ook nog eens geweldige resultaten en herinneri...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Ilse Foto enZo
Tempeliersdreef 9
5131CD Alphen

Bart van Vlijmen Fotografie
Engelbertstraat 22
5131BK Alphen

Photo Design Rene van Bakel
Damastroosstraat 29
5761GL Bakel

Fotografisch Bedrijf N.L. Coolen
Bolle Akker 4
5761RW Bakel

Scubaphoto
Hagelkruis 32
5761GR Bakel

Anstrans Van Dijk
Nuijeneind 24
5761RG Bakel

Fotografe Elsbeth Willems
Nieuwe Uitleg 0
5761ED Bakel

Fotografie Hans van der Poel
Baljuwstraat 99
5345MG Oss

Vier/A. Studio Fotografie Plus
Ven 4/A
5591TG Heeze

Hans Dekkers Natuurfotografie
De Helling 5
5476KD Vorstenbosch

Studio Dongkei
Grintweg 13
4823ZC Breda

Foto/Video Ton Stoop
Weerdeel 5
4847CV Teteringen

Studio Van Assendelft BV
Oude Udenseweg 31
5405PD Uden

W.F.H. Kooke
De Pottenbakker 56
5506GD Veldhoven

Arie Jonkman Fotografie
Kievitstraat 1
4273CL Hank

Maxifoto Nederland BV
Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel

Wesselink Fotografie
Van Hogendorpstraat 30
5151ED Drunen

A. Fens Fotografie
Wagenstraat 39
4845CT Wagenberg



Bart van Vlijmen Fotografie

Kernwoorden



Contactgegevens van Foto bedrijf Bart van Vlijmen Fotografie uit Alphen, Noord Brabant. Bel 06-11350318 of email [email protected]. Neem contact op en Bart van Vlijmen Fotografie uit Alphen helpt u met met uw vragen omtrent Foto

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap