Home / Logistieke dienstverlening / Logistieke dienstverlening Eindhoven / BCF-Products

BCF-Products Logistieke dienstverlening Eindhoven


BCF-Products

Steenoven 4 E
5626DK Eindhoven

Gemeente: Eindhoven, Noord Brabant

Telefoon:3104... Telefoonnummer tonen08436761 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Logistieke dienstverlening



Bedrijfsomschrijving

Bij BCF-Products bieden we al jaren producten aan voor ladingzekering. Zoals u ongetwijfeld al weet zijn deze producten in veel soorten, maten en uitvoeringen te vinden. Mede hierdoor is ons streven om producten te leveren die zijn van de allerbeste kwaliteit. Al onze producten voldoen aan de vastgestelde eisen en zijn te bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende categorieën:

• Vastzetten. Onder deze categorie vallen producten die helpen bij het vastzetten van de lading voor transport.
• Hijsen. Wij bieden onder andere spanbanden, hijsbanden en rondstroppen aan. Deze producten maken het mogelijk om uw lading op de gewenste manier op een schip of in een trein of vrachtwagen te krijgen.
• Stuwen. Vervoert u wel eens goederen of producten door middel van vrachtwagens, (zee-)containers of treinwagons? Dis is het van belang dat de producten goed beschermd zijn en dat de ruimte optimaal wordt benut.
• Inrichten. Door een adequate inrichting van uw vervoermiddel, zorgt u ervoor dat u uw lading op een veilige en verantwoorde manier vast kunt zetten. BCF-Products heeft hiervoor diverse producten in het assortiment. Denk hierbij aan telescoop tangen, rails en vloerringen.
• Beschermen. Extra bescherming zorgt ervoor dat uw zending tijdens transport of verzending onbeschadigd blijft. BCF-Products levert producten die ervoor zorgen dat uw materiaal in goede staat bij de klanten aankomt zoals pallethoeken en stapelbescherming.
• Beveiligen. Wij bieden u de beste en meest betaalbare sloten om ladingdiefstal of toegang door onbevoegde te voorkomen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse trailer- en container verzegelingen.
• Opbergen. We bieden diverse scherp geprijsde kunststof bakken, kunststof palletboxen en kunststof pallets aan om uw producten goed op te kunnen bergen.
• Verzenden. Wij bieden u meerdere producten aan welke u nodig zult hebben om producten te verzenden. Dit kunnen bijvoorbeeld CMR-documenten zijn of taperollen voorzien van uw eigen opdruk. Wij blijven dit hoofdstuk uitbreiden!

Kunt u het product waar u naar op zoek bent niet direct vinden op onze website? Neem dan gerust even contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent. Wij leveren standaardproducten, maar leveren ook klantgerichte oplossingen, zoals afwijkende maten, antislipmatten en spanbanden voorzien van naam of logo. Welk product u ook zoekt, Wij bieden u graag de juiste oplossing.







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Welk bedrijf kan u helpen met de logistieke voorzieningen? Welk bedrijf kan u helpen met de logistieke voorzieningen?
Als u ondernemer bent, krijgt u bijna altijd te maken met het vervoeren van goederen. Op het moment dat er goederen worden vervoerd, moet dit zorgvuldig gebeuren. Het is namelijk niet de bedoeling dat...

Ook voor u gevonden

Schoorsteen Verwijderen Nederland Calculator
Wilt u graag uw schoorsteen laten verwijderen? En wilt u graag de kosten weten? Gebruik dan onze eenvoudige rekentool en ontvang binnen één minuut een persoonlijke offerte op maat. Aan ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

BCF-Products
Steenoven 4E
5626DK Eindhoven

Promese
Zoete Inval 8
4815HK Breda

Vlgroep
Waalkade 34
5347KS Oss

PACC floorservice
Stökskesweg 12
5571TJ Bergeijk

Smits Caravanstalling
Achtereindsestraat 7
5583TB Waalre

G&C de Bot Logistics B.V.
Kade 55
4703GC Roosendaal

Make or Buy Fulfilment
De Beverspijken 7D
5221EE Den Bosch

Transportbedrijf Nic. van der Spek B.V.
Sluisweg 200
5237MZ Den Bosch

Chain Logistics B.V.
Jagersveld 10
5405BW Uden

RDS Tuning
Doornboomstraat 17/A
5091CA Oost West En Middelbeers

Caravanstalling W. Kanters
Ooievaarsweg 1/A
5741RM Beek En Donk

Q. Marine Services
Abeliadonk 34
4707EZ Roosendaal

Gloudemans Consultancy
Antoniusplein 1
5741JD Beek En Donk

Vos R.A.G.
Neelstraat 4
4841EB Prinsenbeek

Bunt Transport Begeleiding
Pomperschans 24
5595AV Leende

LOGIS BV
Langendijk 92
5045AV Tilburg

Penske Logistics
Ettenseweg 40
4706PB Roosendaal

Blue Case Logistcs B.V.
Zeedijk 39B
4871NM Etten Leur



BCF-Products

Kernwoorden



Contactgegevens van Logistieke dienstverlening bedrijf BCF-Products uit Eindhoven, Noord Brabant. Bel 310408436761 of email [email protected]. Neem contact op en BCF-Products uit Eindhoven helpt u met met uw vragen omtrent Logistieke dienstverlening

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap