Home / taxi


Taxi

Een taxi is een onmisbaar onderdeel van het geheel van vervoersmiddelen in ons land. Naast lopen, fietsen, het openbaar vervoer en zelf autorijden heeft de taxi altijd een belangrijke rol gespeeld. De taxi combineert immers het vrijblijvende gemak van openbaar vervoer met de luxe en privacy van een auto. Dat er een prijskaartje hangt aan deze manier van reizen is logisch.

Klassieke taxibedrijven en nieuwe taxi initiatieven

Door het hele land zijn er taxibedrijven en het is altijd mogelijk om op redelijk korte termijn een wagen met chauffeur beschikbaar te hebben. De prijs van een taxi weerhoudt sommigen om er gebruik van te maken en het is ook de reden waarom de taxi vooral voor korte ritten wordt ingezet. Nieuwe initiatieven op het gebied van taxivervoer proberen het gat te dichten tussen de normale taxi en het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale tarieven (fixed fees) voor vaste trajecten bij de meeste taxibedrijven, bijvoorbeeld voor een rit naar Schiphol.

Het gemak van een taxi
Een goede chauffeur en een comfortabele wagen maken de rit met een taxi tot een prettige belevenis. Maar het is niet alleen het comfort van de taxi dat de klanten trekt. Het is vooral het feit dat een taxi je bij de voordeur ophaalt en je precies daar brengt waar je moet zijn. Dat is een belangrijk verschil met het openbaar vervoer, waarbij altijd nog een stuk te voet moet worden afgelegd. Ten opzichte van de eigen auto is het grote voordeel dat je niet te maken hebt met parkeerkosten en bovendien gerust een paar glazen wijn of bier kunt drinken.

Taxibedrijven in Nederland
Er zijn grote en kleine taxibedrijven in Nederland en zelfstandige taxichaffeurs die zijn aangesloten bij een centrale. Een goede taxichauffeur stelt zich correct en behulpzaam op, helpt uit zichzelf met bagage en houdt een oogje in het zeil nadat hij de passagier heeft afgezet. Hij blijft wachten totdat hij ziet dat de klant veilig en wel naar binnen is gegaan. Een rit kan vooraf worden besteld. Dit voorkomt dat er even geen taxi beschikbaar is op het moment van vertrek. Natuurlijk kan niet iedere rit vooraf worden gepland. Voor de meeste ritten geldt dan ook dat ze op het moment waarop ze nodig zijn worden aangevraagd. Ook dat is een groot voordeel van de taxi: Hij is er als je hem nodig hebt, overdag of 's avonds.

Taxi Overzicht van alle taxi bedrijven, denk aan airport taxi taxibedrijf taxicentrale etc. Vind contactgegevens van diverse taxi bedrijven zoals Taxi Sterkenburg, Taxibedrijf Van Poelwijck en Zoon I. en Taxibedrijf W.A. Bang. Vraag online een airport taxi offerte aan. Ook diverse taxi vacatures en taxi nieuws en gerelateerde branches zoals airport taxi nieuws en taxibedrijf nieuws.

Heeft u zelf een taxi bedrijf?
Klik hier voor o.a. gratis adverteren, vacatures, nieuws en productplaatsingen.

Lees meer

Taxi bedrijven

Vind hier Taxi bedrijven

Taxi Sterkenburg

(A.)
Bosstraat 131 , 2153AM Nieuw Vennep


Branche: taxi


Taxibedrijf Van Poelwijck en Zoon I.

(B.)
Singaporestraat 10 , 3404DT Ijsselstein


Branche: taxi


Taxibedrijf W.A. Bang

(C.)
Rijnstraat 4 , 3404KB Ijsselstein


Branche: taxi


Domstad Business Travel

(D.)
Bangkoksingel 64 , 3404DX Ijsselstein


Branche: taxi


TaxiCheck

(E.)
Lulofsstraat 55 , 2521AL Den Haag


TaxiCheck
Bent u op zoek naar een taxi? Deze website is bedoeld dat voor u te doen. Op deze website kunt u alle taxi tarieven van elkaar vergelijken! Het enigste wat u hier voor te doen is het aanvraagformulier in te vullen en wij doen de rest
Branche: taxi


Airportservice Waalwijk

(F.)
Johann Straussstraat 11 , 5144TA Waalwijk


AIRPORTSERVICE WAALWIJK is een bedrijf dat gespecialiseerd is in luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens tegen sterk concurrerende prijzen.
Branche: taxi


H.B. Tax VOF

(G.)
Bovenstreek 15 , 9731DH Groningen


Branche: taxi


Taxi Noord Contractvervoer BV

(H.)
Rijksweg 68 , 9731AD Groningen


Branche: taxi


Groningen Taxi Service

(I.)
Ribesstraat 12 , 9741NJ Groningen


Branche: taxi


Arriva Touring BV

(J.)
Sontweg 13 , 9723AT Groningen


Branche: taxiGratis adverteren taxi bedrijven. Gratis taxi vacatures plaatsen en taxi offertes toegestuurd krijgen.

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap | UnitedKingdominBusiness.co.uk | Gratisadverterenvoorbedrijven.nl