Home / taxi


Taxi

Een taxi is een onmisbaar onderdeel van het geheel van vervoersmiddelen in ons land. Naast lopen, fietsen, het openbaar vervoer en zelf autorijden heeft de taxi altijd een belangrijke rol gespeeld. De taxi combineert immers het vrijblijvende gemak van openbaar vervoer met de luxe en privacy van een auto. Dat er een prijskaartje hangt aan deze manier van reizen is logisch.

Klassieke taxibedrijven en nieuwe taxi initiatieven

Door het hele land zijn er taxibedrijven en het is altijd mogelijk om op redelijk korte termijn een wagen met chauffeur beschikbaar te hebben. De prijs van een taxi weerhoudt sommigen om er gebruik van te maken en het is ook de reden waarom de taxi vooral voor korte ritten wordt ingezet. Nieuwe initiatieven op het gebied van taxivervoer proberen het gat te dichten tussen de normale taxi en het openbaar vervoer. Ook zijn er speciale tarieven (fixed fees) voor vaste trajecten bij de meeste taxibedrijven, bijvoorbeeld voor een rit naar Schiphol.

Het gemak van een taxi
Een goede chauffeur en een comfortabele wagen maken de rit met een taxi tot een prettige belevenis. Maar het is niet alleen het comfort van de taxi dat de klanten trekt. Het is vooral het feit dat een taxi je bij de voordeur ophaalt en je precies daar brengt waar je moet zijn. Dat is een belangrijk verschil met het openbaar vervoer, waarbij altijd nog een stuk te voet moet worden afgelegd. Ten opzichte van de eigen auto is het grote voordeel dat je niet te maken hebt met parkeerkosten en bovendien gerust een paar glazen wijn of bier kunt drinken.

Taxibedrijven in Nederland
Er zijn grote en kleine taxibedrijven in Nederland en zelfstandige taxichaffeurs die zijn aangesloten bij een centrale. Een goede taxichauffeur stelt zich correct en behulpzaam op, helpt uit zichzelf met bagage en houdt een oogje in het zeil nadat hij de passagier heeft afgezet. Hij blijft wachten totdat hij ziet dat de klant veilig en wel naar binnen is gegaan. Een rit kan vooraf worden besteld. Dit voorkomt dat er even geen taxi beschikbaar is op het moment van vertrek. Natuurlijk kan niet iedere rit vooraf worden gepland. Voor de meeste ritten geldt dan ook dat ze op het moment waarop ze nodig zijn worden aangevraagd. Ook dat is een groot voordeel van de taxi: Hij is er als je hem nodig hebt, overdag of 's avonds.

Taxi Overzicht van alle taxi bedrijven, denk aan airport taxi taxibedrijf taxicentrale etc. Vind contactgegevens van diverse taxi bedrijven zoals Gaal Tax, P.F. Put en Leewis Personenvervoer BV. Vraag online een airport taxi offerte aan. Ook diverse taxi vacatures en taxi nieuws en gerelateerde branches zoals airport taxi nieuws en taxibedrijf nieuws.

Heeft u zelf een taxi bedrijf?
Klik hier voor o.a. gratis adverteren, vacatures, nieuws en productplaatsingen.

Lees meer

Taxi

Vind hier Taxi bedrijven

Gaal Tax

(A.)
Kernheimstraat 7 , 2548SM Den HaagP.F. Put

(B.)
Gedempte Zalmhaven 561 , 3011BT Rotterdam

Meditaxi BV

(D.)
Prins Mauritslaan 3 , 1171LP Badhoevedorp

Taxi Twente BV

(F.)
Lipperkerkstraat 4 -6, 7511DA EnschedeVloettax BV

(G.)
Landbouwkade 9 , 8304AE EmmeloordAdi-Taxi BV

(H.)
Markerkant 1440 , 1314AS Almere

K.W. Snelleman

(J.)
Reggestraat 85 , 2987VW RidderkerkBrookhuis Reizen BV

(K.)
Eekboerstraat 62 , 7575AZ OldenzaalHavi Reizen BV

(L.)
Morsweg 9 , 7461AG RijssenHTM Specials BV

(M.)
Radarstraat 1 , 2525KC Den Haag

Cap Company

(O.)
Glansvogellaan 30 , 2496LR Den HaagTaxi De Zwart

(P.)
Grote Kade 23 , 4511AT BreskensMuys Reizen BV

(Q.)
Sprundelseweg 31 , 4715RB Rucphen

Vipre BV

(S.)
Croy 7 /G, 5653LC EindhovenDortmans Taxi BV

(T.)
Heidebloemstraat 15 /A, 5482ZA SchijndelVerbotax BV

(U.)
Berkdijk 5 , 5271SR Sint Michielsgestel

Gooise Taxicentrale

(W.)
Nijverheidswerf 63 , 1402BV BussumOskam Reizen BV

(X.)
Bramerveld 36 , 2151LC Nieuw VennepHolding Wike BV

(Y.)
Hoofdstraat 157 , 6674BC Herveld
Gratis adverteren taxi bedrijven. Gratis taxi vacatures plaatsen en taxi offertes toegestuurd krijgen.

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap
Partnersites: Usainbusiness.com | Unitedkingdominbusiness.co.uk | Gratisadverterenvoorbedrijven.nl