Home / Airco Blog / Review: Dyson Pure Humidify Cool

Review: Dyson Pure Humidify Cool

Deze alles-in-een machine zuivert en bevochtigt

Er is niets dat ik leuker vind dan de voordeur van mijn appartement in Rotterdam open te duwen en een bos lucht op te zuigen die me dood wil. Binnen is het niet veel beter. Het spijt me dat ik het je moet vertellen, maar de lucht in je huis is veel van wat er rond de hel in de buitenlucht zweeft (en soms, erger) - nog droger.

Je huis luchtdicht maken is niet het antwoord (je zou stikken), maar je kunt machines kopen die de lucht binnenshuis zuiveren en bevochtigen. Of, om ruimte te besparen, een die beide doet, zoals de nieuwe Pure Humidify + Cool van Dyson. Vuile, vuile lucht wordt vanaf 360 graden rond de onderkant van deze machine aangezogen en schone lucht wordt door de ring geduwd om door uw huis te circuleren. Ik gebruik het al een tijdje en hoewel het duur is, heeft het het laagste onderhoud van alle luchtbevochtigers die ik heb geprobeerd, en dat alleen al maakt het de moeite waard om een Dyson airco te kopen.

Er is veel slechte lucht om ons heen. Lekkende gebieden in een gebouw, gecombineerd met luchtdrukverschillen buiten en binnen, betekenen dat vluchtige organische stoffen (VOS, zoals van verbrande brandstof en bosbranden), kooldioxide en allergene deeltjes constant hun weg vinden naar de heiligheid van uw huis ( en longen). Zelfs de dingen die u in uw huis brengt, vergiftigen de lucht; plastic, meubels, verf en vloeren voor binnenshuis van schadelijke gassen.

Net als veel andere luchtreinigers gebruikt de nieuwe Dyson HEPA-filters om 99,97 procent van deze VOC's, virussen, allergenen en andere deeltjes zo klein als 0,3 micron op te vangen - en hij doet zijn werk goed, net als de laatste Dyson-luchtreiniger die ik heb getest. Het is misschien de extra € 100 waard om de Cryptomic-versie te krijgen die formaldehyde filtert, maar ik kon het niet testen.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

08-06-2023 - Een goede airco op kantoor zorgt voor comfort en productivit
Met de zomer voor de deur is het essentieel om een goede airconditioning op kantoor te hebben. Een comfortabele werkomgeving is niet alleen prettig voor medewerkers, maar het heeft ook een positief ef
Lees meer

05-06-2020 - Verkoeling in de camper met een dakairco
Het kwik begint te stijgen en voor veel kampeerliefhebbers zoals ik begint het weer te kriebelen. Heerlijk kamperen in de buitenlucht, volop genieten van de zon en de zwoele nachten. Zelf ben ik een e
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap