Home / Amusement Blog / Feestliedje laten maken

Feestliedje laten maken

Speciaal voor u

Studio Ron Elst maakt feestliedjes op maat

speciaal voor u gemaakt,heeft u een feestje,verjaardag,Sarah of Abraham,huwelijk 

bedrijfs feest dan maakt studio Ron Elst een tekst op een bestaand liedje

keuze uit 40 liedjes en word in de studio ingezongen door de studio zanger.

het zal de kers op de taart zijn iedereen gaat uit zijn bol en zingt mee is de ervaring

een unieke ervaring u hoeft alleen tekst over de persoon te mailen en leuke gebeurtenissen van de persoon.en wij maken dan een passende tekst op het door u gekozen liedje.

alles word verstuurd via de mail het complete liedje en de tekst 

u kunt dan zelf het liedje op een cd branden of op een USB stick zetten

de tekst kunt u dan zelf uitprinten zo veel u wilt dat is wel zo leuk om dan op het feest de tekst uit te delen dat dan iedereen kan mee zingen.

studio Ron Elst heeft veel liedjes gemaakt voor 50 jaar feesten Sarah en Abraham dat scoort altijd geweldig soms op een wat saaie avond kwam de avond eindelijk op gang toen er het persoonlijke liedje werd gedraaid iedereen deed spontaan mee en was anthousiast .

liedje was gemaakt op de muziek van de pet shop boys met een dance beat .

we maken ook liedjes voor bedrijven 1 voorbeeld is een kringloop winkel in Veenendaal de box deal sjaakies kringloop die hij dan in zijn winkel draaide en de klanten zelfs begonnen mee te zingen en zelf cd tjes uitdeel aan de klant met het liedje studio Ron Elst heeft het ook op youtube geplaatst dus dit doen wij ook allemaal alles is mogelijk.

zo hebben we een passend liedje gemaakt voor een bruiloft dat heeft de moeder van de bruid geregeld en wisten de bruid en de bruidegom helemaal niet dat dit ging gebeuren dus de verrassing was groot toen het liedje ter gehoren  werd gebracht ,en wederom kwam het feest op gang omdat er Samen met iedereen die mee zong en deed met het persoonlijke lied.

 


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

02-06-2021 - Eigenzinnige opties voor online entertainment
Het lijdt geen twijfel dat internet de manier waarop mensen hun leven leiden, heeft veranderd. De zaken zijn nu heel anders dan in de jaren negentig. Minder mensen gaan uit verveling naar muren staren
Lees meer

07-05-2021 - 5 Ideeen voor de Meivakantie
De meivakantie van dit jaar is weer begonnen. Lekker een week en sommige kinderen zelfs twee weken vakantie. Natuurlijk hopen we dat de zon veel zal schijnen. Gelukkig worden er al een aantal versoepe
Lees meer

18-05-2020 - Nieuws van de dag: de impact van corona op consumentengedrag
Het nieuws van de dag zit er vol van: het coronavirus en de talloze gevolgen. Ook hier willen we ons wat verder verdiepen in dit onderwerp, maar dan wel met een interessante invalshoek. Wij vertellen
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap