Home / Autopoetsbedrijf Blog / Exclusief importeur Polyshine Producten in de BeNeLux

Exclusief importeur Polyshine Producten in de BeNeLux

Professionele poetsmiddelen voor auto detailing.Polijstmiddelen voor velerlei oppervlakken.Ferro Polyshine is al meer dan 30 jaar specialist in de oppervlaktebehandeling voor industrie en autobranche.Deze schat aan ervaring en technologie is toegepast om de beste kwaliteit professionele automotive producten te produceren voor de veeleisende auto, boot en caravan- markt.

Polijsten is het creëren van spiegel gladde oppervlakken. Op een microscopisch niveau kunnen oppervlakken kunnen worden gevisualiseerd als een landschap van valleien en bergtoppen. Door polijsten kan men het landschap glad maken hetzij door "het in te vullen" in de dalen of door scheren (de bergtoppen er af). Alle Ferro / Polyshine poetsmiddelen maken  gebruik van de tweede methode. Oppervlak verhogingen worden verwijderd door schurende en chemische middelen.Ferro / Polyshien industriële poetsmiddelen worden toegepast door roterende polijstschijven of door met de hand te wrijven met een zachte katoenen doek. Het doel is om de lakken, metalen en andere gladde oppervlakken en / of esthetische aantrekkingskracht verschaffen van gefabriceerde artikelen.Industriële metaalpoetsmiddellen worden in vaste of vloeibare vorm geproduceerd, waarbij de vaste versie bijvoorkeur handmatig wordt verwerkt en de vloeibare versie's meer geschikt zijn  voor polijstmachines.

Polyshine Automotive poetsmiddelenDit gamma van speciaal samengestelde poetsmiddelen vult en verbergt geen krassen in autolak. In plaats van een korte termijn coating van glanzende wax, zullen de micro schuurmiddelen in de Polyshine polijstmiddelen oneffen oppervlakken permanent omzetten in een glad en ge-egalisereerd oppervlak met contouren tot de laagste punten in microscopisch kleine valleien. Dit onthult de sterke, gezonde lak in de onderlaag, zonder devaluatie van de laklagen. Oppervlakken welke zijn afgebroken door blootstelling aan ultraviolet licht en milieuverontreinigende stoffen zullen worden verwijderd.

Exclusief importeur Polyshine Producten in de BeNeLux

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Leuke interessante blog heb je hier geschreven.
Jou product sluit goed aan voor de oudere autos die bij ons op de site te koop staan.
Na een behandeling van jou product zouden ze er weer als nieuw uit kunnen zien.
kijk eens op www.ikzoekeengoedkopeauto.nl

Geplaatst op: 26-01-2017 13:40

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap