Home / Computer Blog / Kant en klare Synology NAS

Kant en klare Synology NAS

Kant en klare Synology NAS

https://www.mst-ict.nl/blog/synology-nas-installeren-voor-dummies/

NAS Installeren

Het installeren van het apparaat gebeurd vooraf. Het product wordt voorbereidt om bij u thuis jarenlang te werken. Van tevoren is het belangrijk dat we bepalen hoeveel data (GB) u wilt opslaan. Dit is belangrijk om de type harde schijven uit te kiezen.

MST-ICT werkt vanuit Tuindorp-Oostzaan in Amsterdam. Echter kunnen compleet geconfigureerde NAS’en ook worden opgestuurd naar klanten elders. Het aansluiten van het apparaat is erg eenvoudig. Het is belangrijk om een internetkabel aan te sluiten. Veel klanten plaatsen het kastje in de meterkast. Echter kan deze ook op een bureau of in de woonkamer staan. Het apparaat is zo goed als geluidloos.

 

Doeleinden

  • Betrouwbaar en veilig bestanden opslaan
  • Multimedia HUB (streamen naar je devices)
  • Back-ups maken van je computer(s)
  • Back-ups maken van je bestanden
  • VPN-server
  • Camerabeelden langdurig bewaren
  • Websites hosten
  • Foto’s en documenten delen
  • Persoonlijke cloud

Wacht niet langer en neem contact op voor een vrijblijven advies. Stuur een mail, bel, Whatsapp of vul hier het contactenformulier in. Alle andere diensten zijn hier te vinden.

Wachtwoord achterhalen

Iedereen maakt het wel eens mee: je bent je wachtwoord vergeten. Supervervelend natuurlijk. Bij je onlineaccounts kun je vaak je wachtwoord resetten. Maar het wachtwoord van je computer is vaak minder snel gereset.

Vaak onthoudt je browser inloggegevens. Deze zijn op diverse manieren te achterhalen. Ook bij de installatie van je officepakket heeft u bijvoorbeeld het wachtwoord nodig.

Met een handige tool kan MST-ICT jouw wachtwoord resetten of tevoorschijn halen. Je hebt dan weer toegang tot je computer en accounts.

Veilige wachtwoorden

Wachtwoorden zijn vaak het sterkst als ze zo complex, lang en divers mogelijk zijn. Het is altijd aan te raden om geen persoonlijke gegevens te gebruiken. Dus niet je naam, geboortedatum of de namen van je kinderen. Als je dit toch wel doet, gebruik van meerdere leestekens, cijfers en maak het wachtwoord zo lang mogelijk. Je kunt zelfs zinnen als wachtwoord gebruiken. Vervang de spaties van voor leestekens en vervang de letter o voor het cijfer 0. 

Als je je wachtwoord maar complex genoeg maakt ben je al een stap in de juiste richting. Het liefst gebruik je een wachtwoord wat je helemaal niet kunt lezen. Zoals: >29Xk_xcvM?Q of X)Fb{{a5Gmm\.

 

MST-ICT is geopend vanaf 30-1-2021! Leuk dat u op de website bent gekomen. U kunt altijd uw vragen stellen via de verschillende kanalen. Via mail, Whatspp, telefoon of SMS. 

MST-ICT richt zich op de particulier in Amsterdam en omgeving. 






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

18-01-2024 - Is cloud based VDI de toekomst van werkplekken?
Flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie worden steeds belangrijke voor bedrijven. Hierdoor verschuift de aandacht op het gebied van IT steeds meer naar cloudgebaseerde oplossingen. Een opkom
Lees meer

24-08-2023 - Profiteer van de voordelen van een hardware opkoper
Ieder bedrijf krijgt ermee te maken. Oude hardware die vervangen moet worden voor nieuwe hardware. Maar wat doet u met de oude hardware? Daar staat immers data opgeslagen die gevoelig kunnen zijn betr
Lees meer

04-07-2023 - Refurbished pc: Een betaalbare en duurzame keuze
Inleiding In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, kan het een uitdaging zijn om bij te blijven met de nieuwste apparaten. Gelukkig is er een alternatief dat zowel betaalbaar als duurz
Lees meer

11-02-2022 - De verschillen tussen een reguliere en game pc uitgelegd
Ben jij benieuwd waarom je als fanatieke gamer beter een echte game pc kunt aanschaffen in plaats van een normale pc? In dit artikel staan drie belangrijke punten opgesomd waarin deze twee van elkaar
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap