Home / Fitnesscentrum Blog / In 2017 wordt het tijd voor fitness 2.0

In 2017 wordt het tijd voor fitness 2.0

In 2017 wordt het tijd voor fitness 2.0

Insanity, yoga, ghetto fitness, spinnen; het zijn allemaal fitnesstrends die komen en uiteindelijk ook weer zullen gaan. Zit je echter bij een fitness die het Prama-concept heeft omarmd, dan zal een ‘normale’ fitnessles nooit meer vervelen. Maak je klaar om jarenlang af te zien in dezelfde fitnesszaal als vroeger, maar dan compleet gerestyled!

 

Prama is een concept van het toonaangevende bedrijf Pavigym. Je kende de lessen met video-instructie en tijdopname, maar dit is radicaal anders. Eigenaren van fitnesszalen die het Prama-concept uitrollen in hun vestigen, laten hun fitnessruimte volkomen ombouwen. En na de renovatie is niets meer hetzelfde. Niet in de zaal, maar ook niet voor de gebruikers.

 

De wanden van de fitnesszaal zijn vanaf dat moment voorzien van kleurige vlakken met ledverlichting, die sporters aanwijzingen geven over het te volgen parcours. Ook op de vloer zie je duidelijke routing met led’s, en tot slot hoor je natuurlijk de aanwijzingen van de instructeur of instructrice. Het gevolg: training in snelheid, soepelheid, kracht en uithoudingsvermogen, zonder dat je er erg in hebt. Je kunt de gehele les dus volledig opgaan in de oefeningen, en dat zorgt voor indrukwekkende resultaten. In slechts 30 minuten heb je zo fanatiek de led’s en instructies gevolgd, dat je conditie met sprongen vooruit gaat. En, zoals de meeste gebruikers aangeven, je bent behoorlijk gesloopt. De duidelijke aanwijzingen van het vernieuwende fitnessconcept Prama zorgen er immers voor dat je geen moment stil hoeft te staan, omdat je niet weet wat je moet doen.

 

Het gevolg laat zich raden, binnen de kortste keren zit je strak in je vel , en heb je je prima vermaakt. Raak je misschien bezorgd over de intensiteit van de oefeningen met het Prama-concept? Geen zorgen, dankzij de aanwezigheid van monitoring wordt je welzijn nauwlettend in de gaten gehouden. Mocht het allemaal iets te intensief worden, dan kun je ervan uit gaan dat de instructeur of instructrice je iets afremt. Je kan natuurlijk ook overdrijven.

 

Misschien houd je de goede voornemens niet alleen beperkt tot jezelf. Het Prama-concept zorgt ook nog eens voor afwisseling op de fitnessvloeren. Het is ideaal voor superleuke fitness met je kinderen. De muziek, gekleurde led’s en het bewegen zorgen voor het ideale recept voor vrolijkheid en een ijzersterke conditie.

 

Op deze eigentijdse manier zit je zo aan je wekelijkse behoefte aan beweging en training. Iets waar je gegarandeerd het hele jaar profijt van hebt en je nooit meer van af wilt!

In 2017 wordt het tijd voor fitness 2.0

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-03-2024 - Fitness accessoires die je echt moet hebben!
Ahh, fitness accessoires, waar zouden we zijn zonder ze? Als je regelmatig sport, weet je ongetwijfeld hoe handig en motiverend de juiste accessoires kunnen zijn. Of je nu een doorgewinterde sporter b
Lees meer

19-01-2017 - Let op de ondergrond van je fitness
Naar fitness ga je om gezonder te worden, dus je wilt niet hebben dat de fitnesszaal waar je je geld aan geeft, een bron van klachten wordt. Toch kan het gebeuren dat je een blessure oploopt of klacht
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap