Home / Kaarsen Blog / Kaarsen bedrukken met Foto/Logo en/of Tekst.

Kaarsen bedrukken met Foto/Logo en/of Tekst.

Een Foto of tekstkaars is een persoonlijke kaars.

De online kaarsenwinkel bedrukt de mooiste kristal kaarsen met uw eigen foto, of eigen tekst.

Of het nu een zelf geschreven gedicht is of een liefdesverklaring, we kunnen alles voor u afdrukken op onze kaarsen.

De kaarsen zijn ook te gebruiken als trouwkaars of herdenkingskaars.

 

 Kaarsen bedrukkenKaarsen bedrukken is iets dat we met veel liefde en aandacht doen. Het is immers een ultiem persoonlijk geschenk waar de gever en de ontvanger van zullen genieten. Zowel  fotokaarsen als tekstkaarsen worden met veel oog voor detail gemaakt door middel van onze transfer techniek, waardoor een zeer waarheidsgetrouw beeld ontstaat op de kaars. Het kan een foto zijn van je baby of een landschapsfoto, een gedicht of bedrijfsslogan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uniek geschenk           Een fotokaars van je huwelijk, een tekstkaars van een geboortekaartje, een prachtige herinneringskaars van een overleden dierbare, een mijlpaal voor Abraham of Sarah, achttiende verjaardag, doop, diploma uitreiking, maar ook een relatiegeschenk behoort tot de mogelijkheden. Kaarsen bedrukken is een vak apart waar wij met onze ervaring expert in zijn.  Je kunt een keuze maken uit verschillende vormen en maten, van hart tot kerstboom, met één- of meerdere lonten.

Ieder ontwerp mogelijkBuiten onze standaard teksten en -foto's is ieder persoonlijk ontwerp op de fotokaars of tekstkaars mogelijk. Door de transfer techniek is niets te ingewikkeld en zal ieder detail zichtbaar zijn. Je hebt dan ook altijd een unieke kaars waarvan er geen tweede in de wereld bestaat. Een met zorg uitgekozen geschenk waarmee u de ontvanger van de bedrukte kaars laat zien hoeveel deze voor u betekent.

Al onze fotokaarsen en tekstkaarsen hebben een stabiel draagvlak, dat de veiligheid bevordert. Je kunt het geschenk van de fotokaars of tekstkaars completeren met onze unieke accessoires. Onze kaarsenschalen worden met de mond geblazen en ons aardewerk met de hand gemaakt, een prachtige combinatie van vakmanschap.

Zoals al onze kaarsen worden ook onze bedrukte kaarsen ambachtelijk gemaakt en met de hand gegoten. Onze grondstof is stearine, een natuurproduct dat niet druipt, weinig roet produceert en geen parfum bevat. Stearine kaarsen hebben een langere brandduur dan standaard kaarsen.

Fotokaarsen, persoonlijk en waardevolFotokaarsen en ook tekstkaarsen zijn een plezier om te maken. De kaarsen zijn uniek en bestaan altijd uit een waardevolle boodschap voor zowel de gever als de ontvanger. Of je nu een herinnering wil meegeven aan een unieke gelegenheid zoals je huwelijk of jubileum of een moment wil vastleggen zoals een geboorte of overlijden, een fotokaars maakt iedere gelegenheid bijzonder.

Je eigen ontwerpDoordat we specialist zijn in, onder andere, het maken van fotokaarsen, kunnen we je altijd vakkundig adviseren. We hebben onze eigen collectie aan ontwerpen die we kunnen vastleggen op een kaars, denk hierbij bijvoorbeeld aan een babyshower of trouwerij, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp aanbrengen. Dit is wat een fotokaars zo ontzettend leuk maakt. Zo kun je de opening van je nieuwe bedrijfspand op een kaars laten vastleggen, maar ook  een vijfentwintig jarig jubileum, een foto van het gouden bruidspaar, de viering van een vriendschap, je favoriete motor of je lievelingshuisdier. Het geven van een fotokaars is bijna even geweldig als het krijgen ervan.

Prachtige afbeeldingDe foto wordt op de kaars vastgelegd door middel van de transfer techniek. Dit houdt in dat een exacte kopie van je foto op de kaars overgebracht wordt waarbij details goed zichtbaar blijven.

Doordat we onze kaarsen gieten met kristalstearine, een natuurproduct dat niet druipt, blijven de kaarsen prachtig om naar te kijken en komen de foto's niet onder een laag kaarsvet te liggen. Daarbij brandt een stearine kaars langer dan een standaard kaars. Ook als je de kaars niet aan wil steken blijven de kleuren door de jaren heen helder en mooi, mits de kaars niet in de volle zon staat. Omdat de kaarsen een brede onderkant hebben, staan ze stabiel en veilig.

Kom snel naar de leukste online kaarsenwinkel van Nederland en België en bekijk onze collectie en maak je eigen persoonlijke kaars, leuk om cadeau te geven, of gewoon voor je zelf.

 





Kaarsen bedrukken met Foto/Logo en/of Tekst.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

11-05-2017 - De Online Kaarsenwinkel
Vierkante Kaarsen Met de vierkante kaarsen van de online kaarsenwinkel kiest u voor een kwaliteitskaars met een mooie vormgeving in een prachtige kristalstructuur. De kaars geeft niet alleen warm lic
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap