Home / Kiosk Blog / De voordelen van elektrisch roken

De voordelen van elektrisch roken

Ben je van plan om gebruik te maken van een elektrische sigaret? Dan hoef je zeker niet te twijfelen. Elektrisch roken brengt veel voordelen met zich mee. Wij informeren je hier graag over.  

Geen kankerverwekkende teer

Als je gebruik maakt van een elektrische sigaret, dan ben je veel gezonder bezig. Bij het gebruik van een elektrische sigaret vindt er namelijk geen verbranding plaats. Als je een tabakssigaret creëer je door het roken kankerverwekkende stoffen. Als je gebruik maakt van een elektrische sigaret, dan inhaleer je in principe damp. Deze damp ontstaat doordat dampvloeistof verwarmd wordt.

Niet schadelijk voor je omgeving

Als je een tabakssigaret rookt, dan is dit ook nadelig voor je omgeving. Zij zullen namelijk ook de kankerverwekkende stoffen inademen die ontstaan. Als je gebruik maakt van een e-sigaret dan zal jij ook niet je omgeving tot last zijn. Het kan namelijk erg vervelend worden als je omgeving niet rookt en jij wel.

Geen gele tanden en vingers

Normale sigaretten zorgen ervoor dat de gebruiker op een gegeven moment last krijgt van een gele aanslag op de tanden. Ook de vingers kunnen geel verkleuren door het vasthouden van een sigaret. Elektrisch roken zorgt ervoor dat je hier geen last meer hebt, geen gele tanden en vingers meer.  

Op veel plekken te gebruiken

In de horeca mag je tegenwoordig niet meer roken. Als je gebruik maakt van een e-sigaret hoef je niet bang te zijn dat je een bepaald café niet meer in mag. Op de meeste plekken kun je ongestoord gebruik maken van een e-sigaret.

Geld besparen Als je geld wilt besparen, is het zeker verstandig om in plaats van normale sigaretten gebruik te maken van een e-sigaret. Dit is namelijk een stuk goedkoper. Je kunt dampvloeistoffen in allerlei smaken verkrijgen, zoals tabakssmaak en dranksmaken. Dit is een stuk goedkoper als je normale sigaretten zou moeten aanschaffen.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

05-11-2016 - Elektronische sigaretten van ELEAF
Waar? Ons afhaalservicepunt is gelegen op de Beatrixlaan 13 Roermond kern Maasniel www.esigaret-roermond.nl www.esigaret-dampshop.nl www.ezigarette-dampfershop.de www.eliquids-groothandel.nl Dat
Lees meer

04-11-2016 - ESigaretten de beste kwaliteit van A merken voor de laagste
100% kwaliteit 100% klantenservice 100% de laagste prijzen 100% A merken 100% Premium High Ultra e-Liquids 100% ruime afhaaltijden 100% ruime parkeermogelijkheden 100% originele onderdelen 100
Lees meer

14-10-2016 - De elektrische sigaret
Het is bij de meeste consumenten wel bekend wat een elektrische sigaret is, ook steeds meer rokers stappen over van de tabak sigaret naar de elektrische variant. De over stap naar de elektrische sigar
Lees meer

31-05-2016 - Millers Juice E-liquids
Degenen die van sigaretten roken overgestapt zijn op de elektrische sigaret, ondervinden dat zij vaak eerst moeten wennen aan de smaak van e-liquids; de vloeibare stof die verdampt wordt en geinhaleer
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap