Home / Kleding Blog / Tips voor als je nog nooit met een dresscode te maken hebt gehad

Tips voor als je nog nooit met een dresscode te maken hebt gehad

Als je te maken krijgt met een dresscode, dan zal je meer aandacht aan je outfit moeten besteden dan dat je dagelijks doet. Een dresscode betekent in principe dat er enkele kledingvoorschriften zijn waar jij je aan moet houden. Wij geven je tips voor als je nog nooit met een dresscode te maken hebt gehad.

Waar ga je naar toe?

Waar je naar toe gaat zal in grote mate bepalen hoe jij je moet kleden. De meeste feesten en evenementen geven in hun uitnodiging aan hoe jij je moet kleden. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Black Tie’. Tegenwoordig zie je steeds meer dresscodes die zelf zijn bedacht. Bij deze feesten kun je niet terugvallen op bestaande kledingvoorschriften. Als je nooit met een dresscode te maken hebt gehad, dan is het moeilijk om wat uit te kiezen. In dat geval kun jij familie of vrienden vragen of ze hier ervaring mee hebben.

Kies voor stijlvolle schoenen

Als je kiest voor Rehab schoenen, dat weet je in ieder geval zeker dat je stijlvolle schoenen draagt. Deze schoenen zou je eigenlijk kunnen combineren met elke dresscode. Of het nu gaat om een dresscode waarbij jij je heel netjes moet kleden, of juist heel casual, met deze schoenen zit jij altijd goed. Omdat deze schoen daarnaast ook erg kwalitatief zijn, lopen ze de hele avond ook erg comfortabel. Erg praktisch om te dragen tijdens een feestje tot in de vroege uurtjes.

Basis kledingstukken

Het is mogelijk om met bepaalde simpele kledingstukken toch aan veel dresscodes te voldoen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een mooie simpele overhemd in je kast hebt hangen. Deze kun je tijdens een ‘Black Tie’ met een mooie pak dragen en tijdens een ‘strand thema’ mooi met de knoopjes los boven een casual zomerbroek.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

01-11-2021 - Stijlvolle seniorenkleding bij LANCO Mode
Voor jongeren is het zeer gemakkelijk om kleding aan te schaffen. Er zijn veel verschillende kledingwinkels en daarnaast is er online een nog groter aanbod. Maar helaas zijn er weinig winkels die stij
Lees meer

11-02-2019 - Welke heren winterjas past het beste bij jou?
Als je op zoek bent naar een winterjas, dan weet je als geen ander dat een geschikte jas niet altijd even gemakkelijk te vinden is. Er zijn veel verschillende modellen, merken en kleuren, waardoor je
Lees meer

14-03-2018 - Tips om je zakelijk te kleden voor een sollicitatiegesprek
Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? Dan heb je maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Om een goede eerste indruk te maken is een verzorgde look ontzettend belangrijk.
Lees meer

14-08-2017 - Wat is de ideale outfit voor een vrouw tijdens het stappen?
Als vrouw wilt u er mooi uitzien tijdens een avondje stappen! Niet alleen wilt u indruk maken op uw vriendinnen, ook loopt u wellicht uw droomprins tegen het lijf bij het stappen. Het zou zonde zijn a
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap