Home / Tuinmeubelen Blog / Bedrijfsvoering vanuit een tuinkantoor

Bedrijfsvoering vanuit een tuinkantoor

Bedrijfsvoering vanuit een tuinkantoor

Grote kans dat je jouw baan op een compleet andere manier uitvoert dan vroeger. Het werk is de laatste jaren namelijk onderworpen aan een fikse revolutie, die een nieuw fenomeen tot de standaard heeft gemaakt: het nieuwe werken (HNW). Ontwikkelingen in de informatietechnologie als internet, skype, sociale media, etc. maken het mogelijk om niet alleen op kantoor, maar overal aan de slag te kunnen. Daarom werken steeds meer mensen vanuit huis.


Thuis werken heeft vele voordelen. Zo is het allereerst een stuk goedkoper dan werken op kantoor. Immers, thuiswerkers hebben geen werkplek nodig en ook geen reiskostenvergoeding. Ook is de thuiswerker flexibeler in te zetten, wat tevens in kosten kan schelen. Verder staat de gemiddelde kantoormedewerker dagelijks steeds langer vast in de file, wat ook weer tijd en geld kost. Door deze medewerkers thuis te laten werken, wordt dit probleem omzeild. Thuiswerken is niet alleen goedkoper, maar ook effectiever. Aangetoond is namelijk dat de thuiswerker meer werk gedaan krijgt, al dan niet omdat hij werkzaam is in een vertrouwde omgeving en minder gestoord wordt door collega’s. Ook is de thuiswerker eerder bereid om ’s avonds wat extra uurtjes mee te pakken, wat ook weer zorgt voor een hogere productiviteit.

Tuinkantoor
Genoeg redenen te bedenken dus, om niet op kantoor, maar thuis te werken. Maar om dat thuiswerken echt in goede banen te leiden, heb je thuis wel een plek nodig waar je geconcentreerd aan de slag kan. Daar zijn in huis vaak teveel afleidende prikkels voor, zoals de tv, telefoon, kinderen, etc. Daarom besluiten vele thuiswerkers tot de aanschaf van een tuinkantoor. Een tuinkantoor kan gemaakt worden van ieder tuinhuis, maar heeft bij het plaatsen wel wat extra aandachtspuntjes. Zo wil je wel elektriciteit, water en internet in het tuinhuis hebben. Hiervoor dien je al voor het plaatsen rekening te houden met het leggen van de leidingen. Verder is het een kwestie van je tuinhuis inrichten tot een echt kantoor. Dat betekent: voorzien van een bureau, een computer en, natuurlijk, een koffiezetapparaat. Succes!

Bedrijfsvoering vanuit een tuinkantoor

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

16-04-2023 - Hoe een terrasoverkapping je tuinruimte vergroot
Een terrasoverkapping is een stijlvolle manier om een nieuwe buitenruimte te creëren. Dit kan een plek in de tuin van je woning worden waar je helemaal tot rust kunt komen. Een terrasov
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap