Home / Tuinschutting Blog / Tuinafsluiting-vlechtband 19 cm & 4.7 cm & 4.4 cm

Tuinafsluiting-vlechtband 19 cm & 4.7 cm & 4.4 cm

Diverse kleuren zwart, Groen, muis Grijs, antraciet Grijs en nog veel meer

Welkom, 

Gipea is een web-shop gespecialisserd in vlechtband voor draadhekken schuttingen.

 

WIJ CREËREN GRAAG UW OPLOSSING OP MAAT

Gipea is uw ervaren partner op het gebied van diverse oplossingen om ongewenste blikken buiten uw tuin te houden. Wij geven u graag een deskundig advies op maat en maken een offerte op maat. Bovendien verzorgen wij de installatie van de producten. We gaan pas weg als u tevreden bent.

DIRECT MEER PRIVACY IN UW TUIN

GIPEA IS DE GROOTSTE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN (TUIN)PRIVACY IN NEDERLAND. WIJ PLAATSEN O.A. ZICHTLAMELLEN IN NIEUWBOUWWIJKEN VOOR METALEN SCHUTTINGEN, HARMONICA GAAS EN DRAADPANELEN.

Gipea is een bedrijf dat zich bezig houdt met de privacy in uw tuin. Onze klanten wensen graag dezelfde dag nog hun privacy. Een wens die echter niet snel te realiseren was, totdat Gipea met verschillende afmetingen van kunststof stroken de markt op ging. Wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag lekker kunt genieten van de privacy in uw tuin.

Onze zichtlamellen en kunsthagen zorgen in een handomdraai voor privacy in de tuin. De lamellen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, wind en geluid. Dankzij het ontwerp passen deze onvergankelijke sleutelprofielen in elke draadafrastering. Bovendien blijft een natuurlijke begroeiing op de afsluiting mogelijk. De strips kunnen met een ongekende creativiteit en diversiteit door de tuindraad gevlochten worden. Met Gipea zichtlamellen kunt u voortaan volop van de zomer genieten, barbecueën en het gras maaien in zwembroek en badpak zonder pottenkijkers!

Voor wie is dit interessant: voor iedereen die een draadstaal-schutting heeft, en vandaag de schutting wil afdekken i.v.m. privacy.

Welkom bij Gipea Tuinafsluitingen De tijd van dure steenkorven is voorbij, Warmte en sfeer maar vooral privacy in uw tuin!

GIPEA EKOBAND LOST UW INKIJK OP

Tuinafsluiting-vlechtband 19 cm & 4.7 cm & 4.4 cm

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

10-02-2023 - Grondafvoeren, zand afvoeren, tuinaarde afvoeren
Afvoeren zand, tuinaarde of puin Heeft u na een verbouwing grote hoeveelheden grond en zand over? Bestel dan gemakkelijk een Big Bag voor Grond/zand en wij halen hem weer op zodra u hem heeft gevuld
Lees meer

24-11-2018 - GIPEA WIND EN ZICHTBESCHERMING VOOR DRAADSTAAF SCHUTTING EN
WIND EN ZICHTBESCHERMING VAN GIPEA VOOR PRIVACY IN UW TUIN.   DE TIJD VAN DURE STEENKORVEN IS VOORBIJ, WARMTE EN SFEER MAAR VOORAL PRIVACY IN UW TUIN!    BEKIJK EN
Lees meer

15-03-2017 - De nieuwe trend van 2017 voor uw interieur
De nieuwe trend staat in het teken van het milieu, de wereld maakt zich namelijk hier steeds drukker over. Doordat we ons hier zo druk on maken veranderen we de manier waarop we gaan leven, we willen
Lees meer

01-03-2017 - Schutting zicht dicht? Gipea Groen hek
Welkom bij Gipea Tuinafsluitingen  HET BESTE ADVIES TEGEN INKIJK IN UW TUIN De tijd van dure steenkorven is voorbij, Warmte en sfeer maar vooral privacy in uw tuin! DE SNELSTE OPLOSSING VOOR E
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap