Home / Voip Blog / VoIP hosted telefooncentrale kopen?

VoIP hosted telefooncentrale kopen?

Wat moet u weten voor aanschaf

U bent als ICT manager of ICT beheerder van mening dat de huidige telefoonoplossing niet meer voldoet: telefonische bereikbaarheid kan beter, kosten zijn hoog en met het mobiele gebruik en tele/thuiswerken is er behoefte aan een betere integratie van mobiele telefonie in de telefooncentrale. Maar welke oplossing is het beste?

Een moeilijke vraag die eigenlijk alleen maar door goede orientatie en voorlichting besantwoord kan worden: Elk situatie vraagt namelijk om een andere oplossing, zo ook bij hosted VoIP telefooncentrale. Het start al met de locatie: kiest u voor cloud oplossing of wilt u liever de centrale on premise hebben? Laatste heeft hogere kosten maar biedt meer mogelijkheden. 

Verder zijn de functionaliteiten en integratie mogelijkheden onbeperkt. Daarom ook de term Unified Communications: Video, Chat, Mobiel en vaste telefonie allemaal via hetzelfde platform.

En verder? VAMO, BOYD, SIP TRUNKS, COYD, IVR menu, ACD, Private GSM etc. Wat is voor belangrijk? Telefonische bereikbaarheid? Kostenbesparing? Altijd bereikbaar?

De meeste moderne telefooncentrales hebben een goede integratie mogelijkheid met mobiele telefonie. Zo goed zelfs dat er geen verschil meer is. De mobiele telefoon heeft alle functies die de vaste telefoon ook heeft: doorschakelen, groepsgesprek, groepsummer, voicemail, etc. 

Het maakt het gebruik van DECT telefoons ovebodig. Deze hebben toch vaak het einde bereikt. Met en mobiel heeft u altijd overal bereik. Met een DECT telefoon is dit niet het geval.

Het uitwerken en selecteren van de bestpassende VoIP telefooncentrale is geen alledaags werk. Als u een VoIP telefooncentrale zoekt, ontdekt u een zee aan mogelijkheden. 

Met de gratis whitepaper van Voclarion kunt u goed voorbereid een VoIP telefooncentrale kopen.

Download gratis de whitepaper >


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

27-09-2021 - 3 redenen om voor een iPhone te kiezen als zakelijke telefoo
De wereld van smartphonegebruikers is grofweg onderverdeeld in twee kampen: de iPhone-fans en de Android-gebruikers. In de zakelijke wereld lijkt de iPhone populairder te zijn. Daar zijn verschillende
Lees meer

12-11-2020 - Kan ik een goedkoop sim only abonnement voor consumenten afs
Als zzp'er wil je natuurlijk bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. Daar is een goede, stabiele internetverbinding voor nodig. Maar natuurlijk ook een telefoonnummer waarop mensen je kunnen
Lees meer

14-01-2017 - Wat voor zakelijk telefoonabonnement past het beste bij uw b
Voor ondernemers is een zakelijk telefoonabonnement bijna onmisbaar. Als ondernemer belt u immers geregeld met uw klanten, neemt u contact op met leveranciers, enzovoorts. Er zijn tegenwoordig steeds
Lees meer

26-09-2016 - Kan mijn bedrijf 4G internet krijgen?
De laatste jaren is de dekking van 4G steeds verder uitgebreid waarbij een steeds groter deel van Nederland ermee kan verbinden. Dit geldt niet alleen voor consumenten maar ook voor bedrijven. Wat
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap