Home / Schoonheidsspecialiste / Schoonheidsspecialiste Den Haag / Health Spa Beauty / WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA

WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA

WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA bij schoonheidssalon Health Spa Beauty.

WAKE-UP WITH SPARKLING EYES!

Wimperextensions laten je ogen stralen! Wie wil nou niet wakker worden met een sprekende oogopslag?
Bij HealthSpa Beauty gebruiken we de one-by-one techniek, dus elke wimper van uzelf krijgt één voor één een verlenging. Onze extensions van het merk BLINK hebben een prachtige vorm en zijn er in diverse lengtes en diktes. U kunt zelf bepalen welke look bij u past.

NIET SCHADELIJK VOOR UW EIGEN WIMPERS!

Uw eigen wimpers hebben óók maar een bepaalde levensduur. Ze vallen uit en daar komen nieuwe wimpers voor in de plaats. De extensions vallen dus ook samen met uw eigen wimpers uit. Na ongeveer 3 á 4 weken wordt het tijd om de nieuwe wimperhaartjes op te vullen met extensions.
Op deze manier blijven ze altijd mooi gevuld en is het niet schadelijk voor uw eigen wimpers. U kunt er ook rustig mee douchen, zwemmen of een sauna pakken.
Wel is het belangrijk dat u met aandacht uw make-up verwijderd, teveel wrijven is niet goed voor uw eigen wimpers, dus ook niet voor het behoud van de extentions.
Kortom, het is zeker de moeite waard om een keer extensions te proberen!

SEMI-PERMANENTE MASCARA

Bij Health Spa Beauty kunt u nu ook een semi-permanente mascara laten aanbrengen.
Anders dan bij wimpers verven, krijgen uw wimpers een couting. Deze wimpercouting, MYscara genaamd, geeft net als reguliere mascara uw wimpers meer volume en een diep zwarte kleur. De MYscara coating blijft eenmaal aangebracht 2 tot 3 weken mooi! Dit betekent slechts één keer in de 2-3 weken nieuwe mascara laten opbrengen in plaats van iedere dag!
MYscara wordt aangebracht op uw natuurlijke wimpers en is 100% waterproof! Douchen, zwemmen en zelfs naar de sauna gaan is geen enkel probleem. Deze semi-permanente wimpercoating blijft flexibel en loopt niet uit.
Het MYscara product is een combinatie van verdikkingsvezels en zwarte pigment.

Wilt u een afspraak maken voor wimperextensins of MYscara?
Onze specialistes Jade en Ghazaleh helpen u graag!

Jade Poerwoatmodjo is aanwezig op dinsdag, vrijdag en zaterdag.
M. 06 23 07 79 62

Ghazaleh Erjai is aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag voor MYscara.
M. 06 39 75 24 04








WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

GEWICHT & VOEDINGSADVIES GEWICHT & VOEDINGSADVIES
Wordt nog geladen....

VOETREFLEX VOETREFLEX
ONTDEK DE HEILZAME WERKING VAN VOETREFLEXZONE-THERAPIE. Uitgangspunt van voetreflexzonetherapie is dat elk deel van de voet via zones in verbinding staat met organen, klieren en andere delen van u...

EPILEREN MET DRAAD EPILEREN MET DRAAD
Epileren met draad, op Perzische wijze. Epileren met draad is een oosterse techniek om alle gezichtshaartjes te verwijderen. Ook kan op deze wijze de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier ge...

IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN
IPL+SHR verwijderd definitief haargroei. IPL+SHR staat voor Intensive Pulsed Light Super Hair Removal. De behandeling kan iedere vier tot zes weken worden toegepast, en de duur van een behandeling...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap