Home / Schoonheidsspecialiste / Schoonheidsspecialiste Den Haag / Health Spa Beauty / IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN

IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN

IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN bij schoonheidssalon Health Spa Beauty.

IPL+SHR verwijderd definitief haargroei.

IPL+SHR staat voor Intensive Pulsed Light Super Hair Removal.
De behandeling kan iedere vier tot zes weken worden toegepast, en de duur van een behandeling is afhankelijk van de oppervlakte van de te behandelen huid.
Onze specialiste Ghazaleh adviseert gemiddeld zes tot acht behandelingen om alle ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Een nagenoeg pijnloze manier om definitief ongewenste haargroei te verwijderen.

Gratis intakegesprek.

De eerste keer krijgt u een intakegesprek van ongeveer 15 minuten, dit is geheel kosteloos! Bij uw eerste bezoek nemen we samen de behandeling door en leggen we uit hoe het verloop ervan is. Wij zullen uw huid zorgvuldig onderzoeken en beoordelen of u probleemloos een behandeling kunt ondergaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent alvorens met een behandeling te starten.

Optimaal resultaat.

Doordat we bij Health Spa Beauty gebruik maken van de allernieuwste apparatuur en technieken, kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.
De kans op huidbeschadiging is nihil. Samen met u nemen we vóór de behandeling door wat er gaat gebeuren, welk gebied u wilt behandelen en of dit mogelijk is. Kortom, wij bieden een compleet behandelingsplan zodat u met het gewenste resultaat zult vertrekken.

Wilt u een afspraak maken? Onze specialiste Ghazaleh helpt u graag!
Ghazaleh Erjaie is aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
M. 06 39 75 24 04




IPL+SHR DEFINITIEF ONTHAREN

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

GEWICHT & VOEDINGSADVIES GEWICHT & VOEDINGSADVIES
Wordt nog geladen....

VOETREFLEX VOETREFLEX
ONTDEK DE HEILZAME WERKING VAN VOETREFLEXZONE-THERAPIE. Uitgangspunt van voetreflexzonetherapie is dat elk deel van de voet via zones in verbinding staat met organen, klieren en andere delen van u...

EPILEREN MET DRAAD EPILEREN MET DRAAD
Epileren met draad, op Perzische wijze. Epileren met draad is een oosterse techniek om alle gezichtshaartjes te verwijderen. Ook kan op deze wijze de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier ge...

WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA WIMPEREXTENSIONS & SEMI-PERMANENTE MASCARA
WAKE-UP WITH SPARKLING EYES! Wimperextensions laten je ogen stralen! Wie wil nou niet wakker worden met een sprekende oogopslag? Bij HealthSpa Beauty gebruiken we de one-by-one techniek, dus elke ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap