Home / Dietist / Dietist Heusden / RBgewichtsconsulent / Werkwijze

Werkwijze

Als gewichtsconsulent ben ik in staat om u te begeleiden bij het proces om gewicht te verliezen. Ik heb hiervoor uitgebreide kennis van voedingsleer die ik met u deel in een traject dat we samen ingaan. U krijgt daarmee een basis om na verloop van tijd zelf op het ingeslagen pad verder te gaan.

In het traject zal ik u leren om uiteindelijk zonder begeleiding af te vallen en op het gewenste gewicht te blijven. Belangrijk daarbij is dat het afvallen geen schade aan uw lichaam veroorzaakt door een tekort aan de juiste voedingsstoffen. Door middel van andere kooktechnieken, variatie en productkennis kunt u dit voorkomen en dit op lange termijn volhouden zonder dat er sprake is van een “jojo-effect”.

Eten zal altijd een rol spelen in uw leven. Afvallen betekent echt niet dat u niets meer mag eten, maar het is wel een kwestie van op de juiste manier doseren.

Mijn doel is om te komen tot een goed en gezond lichaamsgewicht op een zo natuurlijk mogelijke wijze, aangepast aan ieder individu met zijn of haar specifieke behoeftes, eetgewoontes en manier van leven en daar waar nodig is supplementen zoals eiwitshakes toe te voegen aan het eetschema. Deze eiwitshakes zijn geen maaltijdvervangers maar worden gebruikt als een gezond tussendoortje en voor spierherstel na het sporten.

We gaan ook kijken hoe we, waar nodig, meer gezond bewegen kunnen inpassen in uw dagelijks bestaan.

Het gaat niet om de snelheid van afvallen, want wat er in soms enkele tot vele jaren aankomt kan er niet in een heel korte tijd vanaf. Een traject van gewichtsvermindering vraagt dan ook tijd en inspanning. Maar daar krijgt u veel voor terug!









Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Bedrijfsfilms Bedrijfsfilms
Wilt u een bedrijfsfilm latgen maken van uw bedrijf, dan kunnen wij dat tegen een speciaal tarief voor u regelen...

Bedrijfsfilms Bedrijfsfilms
Videoclip4You maakt o.a. bedrijfsfilms, huizenvideos, videoclips, trouwreportages, 112 calamiteiten etc....

Jachtservice princess Jachtservice princess

Camping De Peel Camping De Peel
Bij Camping De Peel kunt u overnachten in een tent op de kampeerplaats of in een chalet of blokhut. Ook zijn er diverse activiteiten te doen op de camping. Zo kunt u zwemmen, of meerijden met de Peele...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap