Home / Aannemersbedrijf / Aannemersbedrijf Maastricht / AP Bouwmanagement BV / Verhuur betonpomp

Verhuur betonpomp

Met of zonder stortarbeid

DE KLEINE BETONPOMP / AANHANGERBETONPOMP /CITYPOMP / MINI-BETONPOMP
U heeft stortwerk, dat u snel, nauwkeurig en veilig wil laten gebeuren? En dat zonder hoge kosten? De Compacte betonpomp is een City betonpomp die een groots eindresultaat helpt bereiken: een betonvloer die gezien én gebruikt mag worden, moeilijke stortlocatie toch gemakkelijk met de betonmortel bereiken, lange afstand overbruggen, geen probleem. Thuis of op het werk. Deze kleine mobiele betonpomp, de kleine betonpomp genoemd, kan u huren met een ervaren machinist bij APBouw.com.
De City betonpomp is een compacte mobiele betonpomp (kleine betonpomp). Doordat onze populaire betonpomp relatief klein is, kunt u daarmee ook op normaliter lastig te bereiken locaties beton storten. Bijvoorbeeld in een garage, tuinhuisje, kelder achter in de tuin. Dankzij de City betonpomp hoeft u bijvoorbeeld niet langer met kruiwagens beton rond te rijden. Dat bespaart u veel rommel rondom de betonlocatie. En vaak extra kosten. Met een kleine betonpomp klaart u de klus in minder tijd. Daardoor kunt u besparen op het wachtgeld voor de grote betonmixer, die nodig is als u met kruiwagens werkt. Beton storten kan zwaar werk zijn.Lichter en arbo-verantwoord werken is tegenwoordig de trend. APBouw.com draagt zijn steentje bij aan deze positieve ontwikkeling.
Met de City betonpomp bieden wij dé compacte betonpomp die u zoveel mogelijk ontlast tijdens uw intensieve werkzaamheden. Een fraaie betonvloer is het einde, maar uw lichaam moet nog langer mee en dat bereikt u met de kleine betonpomp van APbouw.com.
• betonstort (b.v. een aanbouw, fundering of vloer)
• Speciale stortklussen (b.v. de naden van kanaalplaatvloeren, boorpalen en/of buispalen vullen)
• Afbouw (gietdekvloer: cementgebonden vloeren en anhydrietvloeren)
• Kolommen en wanden volstorten
• Druklagen aanbrengen (binnen en buiten)

De Citypomp van APBouw.com is een indrukwekkende minibetonpomp. Dat zult u persoonlijk ervaren wanneer u hiermee een gladde betonvloer legt. Houd u echter rekening met de onderstaande technische gegevens van onze kleine betonpomp:
- Maximale korrelgrootte: 4-16 mm grind, ook wel spramex of parelbeton genoemd.
- Maximale afstand: 100 meter
- Maximale hoogte: 30 meter

Indien u meer informatie over de mogelijkheden van de City betonpomp wenst en bijvoorbeeld de beste samenstelling van uw betonmengsel? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor de huur van deze kleine City betonpomp? Neem telefonisch contact op met APBouw.com 06-37009059 of stuur een email naar [email protected].
Ook voor het huren van laser, storthark, trilbalk, arbeid etc kan u ons bellen!




Verhuur betonpomp Verhuur betonpomp

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Mestopslagsilo Mestopslagsilo
De platen van onze agrarische / industriële silo bestaan uit gewapende prefab betonnen wandpanelen. Deze worden geproduceerd in de fabriek. De agrarische / industriële silo van Silo Bouw Bv is e...

Apart relatiegeschenk? Apart relatiegeschenk?
Speelgoed, gadgets en leuke aparte relatiegeschenken voor jong en oud....

Juridisch advies Juridisch advies
Advisering op het gebied van het Nederlands arbeids- en ontslagrecht...

Juridisch advies Juridisch advies
Advisering op het gebied van het Nederlands arbeids- en ontslagrecht...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap