Home / Marktonderzoek / Marktonderzoek Nijmegen / EM Onderzoek / Online onderzoek

Online onderzoek

EM Onderzoek: specialist in online onderzoek

We leven in een tijd waarin internet haast onmisbaar is en ook echt verweven is in het dagelijkse leven. We winkelen online, boeken onze vakanties via internet, doen massaal aan internetbankieren en houden via internet contact met anderen. Enkele jaren geleden was hiervoor ook echt nog een pc of laptop nodig, maar de smartphone heeft ervoor gezorgd dat we overal en altijd online kunnen zijn.

Het overal online zijn betekent ook dat we op iedere plek over allerlei zaken onze mening kunnen geven. En dat gebeurt ook heel vaak, getuige de populariteit van sociale media. Het is natuurlijk niet de enige mogelijkheid. Online onderzoek is een zeer goede methode om mensen naar hun mening te vragen.

Bij EM Onderzoek is uw wens om online kwantitatief onderzoek uit te laten voeren in goede handen. Er is veel kennis aanwezig om een onderzoek op maat uit te voeren dat aan al uw eisen en wensen voldoet. Heeft u een onderzoeksvraag en is online onderzoek de methode om het antwoord op die vraag te leveren? Neem dan contact op!



Online onderzoek

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Marktonderzoek Marktonderzoek
Met een groot aantal vlieguren op het gebied van kwantitatief marktonderzoek is EM Onderzoek de juiste plek om een antwoord te krijgen op uw onderzoeksvragen. Daarbij maakt het niet uit of deze vraag...

Woning verkoop Woning verkoop

Woning Aankopen Woning Aankopen
Aankoopbegeleiding...

ONLINE MARKETING STRATEGIE ONLINE MARKETING STRATEGIE
Hoe bereik je jouw doelgroep? In een slimme online marketingstrategie spelen content en sociale media een belangrijke rol. Met deze online training: * Bepaal wie je ideale klant is en hoe je dez...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap