Home / Callcenter / Callcenter Zoetermeer / Sales Plus BV / Telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie

Heeft u meer leads nodig, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Of zijn uw medewerkers niet opgewassen tegen de klus? Wij van Sales Plus helpen u graag op weg met het behalen van uw sales doelstellingen. Zodat u zich kunt blijven focussen op waar u goed in bent.

Profiteer van onze sales ervaring

Het Sales Plus team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers met ruime, commerciŽle ervaring. Ook bereiden wij onze medewerkers grondig voor wat betreft de basiskennis van uw bedrijf. Dit alles zodat wij geen script op hoeven te lezen, maar natuurlijke gesprekken met uw (potentiŽle) klanten kunnen voeren.

Wij leveren daardoor geen kwantiteit, maar kwaliteit. Alle informatie die u nodig heeft om de deal te sluiten bieden wij u op een presenteerblaadje. U kunt vervolgens zorgeloos aan tafel gaan bij uw toekomstige klant en hoeft alleen nog maar de deal te sluiten.

Onze werkwijze

Het werven van prospects is een continue bezigheid. Het begint en eindigt niet met in de wilde weg gaan bellen. Dit vraagt om de nodige voorbereiding, flexibiliteit en kennis.

Daarom maken wij gebruik van specifieke doelgroep segmentatie en slimme selectiecriteria om gericht prospects te kunnen bereiken. Maar hierbij stopt onze service niet. Naast het werven van prospects verkennen wij ook de markt voor u. Wij peilen de interesse en halen waardevolle informatie boven water. Het verkennen van de markt doen wij middels telefonische gesprekken en het analyseren van de website bezoekers. Al deze informatie leggen wij direct vast in een online database, zodat u dit later rustig kunt bekijken. Om dit zo effectief mogelijk voor u te kunnen realiseren werken wij met belmomenten op basis van een vast uurtarief.
Op basis van deze ingewonnen informatie gaan wij samen met u kijken wat vanuit uw (potentiŽle) klanten de sterkste Unique Buying Reasons zijn van uw producten of diensten. Middels een frisse blik kaderen wij samen het Ďwaaromí af achter uw propositie (Go to Market Plan). Dit allemaal met als doel dat u zich, als bedrijf, beter kunt profileren in de markt en wij nog effectiever voor u acquisitie kunnen plegen.

Kunt u ook meer prospects gebruiken?

Het Sales Plus team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen naar: 085 15 717 of mailen.Telefonische acquisitie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde diensten in de regio

Coaching en training Coaching en training
Wij helpen u graag om uw sales inspanningen succesvol te maken. Maak kennis met onze coaching en training mogelijkheden. Commerci√ęle ondersteuning Onze commerci√ęle expertise gaat verder dan alleen t...

Interim accountmanagement Interim accountmanagement
Consistent, betrouwbaar en goed accountmanagement is voor iedere onderneming van levensbelang. Maar wat als uw accountmanager langdurig afwezig is of als u een openstaande vacature heeft, die maar nie...

Telemarketing Telemarketing
Wij verkopen uit uw naam via de telefoon rechtstreeks aan uw klant....

Mailing follow-up Mailing follow-up
Heeft u een mailing verstuurd? Wij bellen deze na en maken een afspraak....
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap