Home / Magazijninrichting / Magazijninrichting Leek / International Efficient Products (I.E.P.) / International Efficient Products komt met een nieuw shuttle type voor drive-in stellingen.

International Efficient Products komt met een nieuw shuttle type voor drive-in stellingen.

Pallet Traveller 80

Sinds kort heeft International Efficient Products, leverancier van magazijninrichting, de verkoop verkregen van een Nederlandse producent voor een nieuw shuttle type, de PALLET TRAVELLER 80.
De pallet Traveller 80 is een radiografisch bestuurd wagentje met een platform welke tot 1200 kg zware pallets in drive-in stellingen verplaatst.
Het wagentje heeft een extreem lage bouwhoogte van 126 mm, zodat maximale ruimte ontstaat voor de lading. Verder zijn de behuizing evenals alle onderdelen uitgevoerd in roestvast staal.
Ook is hiervoor een nieuwe electrisch-hydraulische pomp ontwikkeld.
Ten behoeve van de veiligheid is de machine zowel aan de voorzijde en achterzijde voorzien van ledlampen en noodstop. De sensoren voor het rijden en stoppen zijn dubbel uitgevoerd.
De Pallet Traveller 80 kan zonder aanpassingen werken in LIFO en FIFO situaties.
Omdat de machine naast de gewone omgevingssituatie ook kan werken in gekoelde- en diepvriesruimtes is de verwachting dat hier nieuwe perspectieven zijn.
Meer info is te vinden op www.ieproducts.nl.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

22-04-2014 - Games & Consoles en Bijbehorende Accessoires
Bestel nu gemakkelijk al je Games & Consoles en Bijbehorende Accessoires Makkelijk je games scoren. Met 1 druk op de knop voeg je jouw gewenste product toe aan de winkelwagen. Of als je meer

23-02-2011 - Subsidie Beveiliging
Per 01-02-2011 kunnen kleine bedrijven € 1.000,00 subsidie krijgen op hun investeringen in beveiliging. Heeft u niet meer dan 5 vestigingen en niet meer dan 10 Full-Time medewerkers per vestiging? D

06-09-2010 - 10% korting op uw huidige beveiligingsabonnement
Veel bedrijven betalen al jarenlang teveel geld voor hun beveiliging. BpN-Groep wil verder groeien en biedt u dan ook 10% korting op uw bestaande abonnement Meldkamer + Onderhoud. De actie geldt voo

15-02-2010 - Overvalpreventie met BpN-Groep
Overvalpreventie is bittere noodzaak. Helaas weten veel ondernemers en particulieren niet dat ze dat vaak tegen zeer lage kosten kunnen doen. Vaak kunt u veel meer met uw huidige inbraak- en cameras
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap