Home / Metaalbewerking / Metaalbewerking Noordwijkerhout / Bemelman Spuiterij / Meubelspuiterij

Meubelspuiterij

Bemelman Spuiterij is veelzijdig


Één van je kinderen is de deur uit de kamer kan opnieuw worden ingericht of je bent toe aan een nieuw interieur en andere style .
Die op maat gemaakte kast, louvredeurtjes of wandmeubel welke nog van je ouders is geweest. Een kostbare kast die nog mooi is maar alleen qua kleur niet meer past in je nieuwe interieur . Als je daar echt geen afstand wilt doen dan kunnen wij deze meubelen in de kleur spuiten die u wilt.
Met onze hoogwaardige lakken kunnen wij alle kleuren spuiten die in uw nieuwe interieur past. Van zee blauw tot mintgroen . Alle kleuren , hoogglans zijn mogelijk . Vooraf bepalen wij de prijs, geven u een kleurenwaaier mee ,u bepaald de kleur en wij doen de rest .
Spuitwerk is erg hard en harder dan verf maar kan natuurlijk ook beschadigen .Als je een speciale kleur hebt gekozen is het lastig dit bij te tippen .Vraag daarom naar een extra lakpotje zodat u eventuele beschadigingen bij kan tippen. Als u het kleurnummer onthoud dan kunnen wij deze achteraf ook na maken .
Door het spuiten je van meubels geef jij je huis een hele nieuwe en frisse look daarbij is spuiten mooier en strakker dan verven met de roller en kwast en geeft dit een chique uitstraling.
Spuitwerk heeft wel een langere hardingstijd nodig. Zorg er daarom voor dat je de eerste 2 weken de meubels met een zachte doek schoonmaakt. Gebruik daarna een zachte microvezel doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik een uitgewrongen doek zodat je de meubels licht vochtig afneemt.
In de Bollenstreek halen wij gratis de meubels op .




MeubelspuiterijMeubelspuiterij

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

01-03-2023 - Bikepaint en Bemelman Spuiterij
Bikepaint en Bemelman Spuiterij zijn nu op 1 website te vinden. Zo kan u zien dat wij naast schadeherstel ook fietsframes spuiten en poedercoaten van vele producten. Ook zitten wij in 1 gebouw aan de

08-02-2021 - Ready 2 Rebel
Voor de leukste gifts kun je terecht bij Rebel-Republic.com/store! Als je opzoek bent naar iets anders dan het geijkte... Wij promoten ons bedrijf en bijhorende webshop op vele manieren. Op social

31-01-2024 - Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website

01-11-2023 - Gratis 1 jaar website onderhoudsabonnement
Wil jij een indrukwekkende website of webshop laten bouwen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Marktagence hebben we een tijdelijke actie die je niet wilt missen. Als je nu kiest voor een glo




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap