Home / Restaurant / Restaurant Lochem / Daily-in, restaurant, koffie- en eetwinkel / - Regio Award voor Daily-in, te Lochem -

- Regio Award voor Daily-in, te Lochem -

Daily-in beste fastservice restaurant van Midden-Nederland

Daily-in is uitgeroepen tot beste fastservice restaurant van Midden-Nederland.



Dit is, maandag 19 oktober, bekendgemaakt in een afgeladen discotheek Locomotion in Zoetermeer. Misset Horeca stelt jaarlijks een onafhankelijke ranglijst samen van top bedrijven in de quick-service branche. Daily-in staat landelijk op de 5e plek van de zogenaamde cafetaria top 100, en ontving de Regio Award .



Met behulp van vakkundige mysterybezoekers, die hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft het vakblad Misset Horeca, honderden quick-service restaurants bezocht en beoordeeld. Daarbij is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een horeca-gelegenheid voor de consument aantrekkelijk maken. Beoordeeld zijn zaken als smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygi?ne en de totale uitstraling van de zaak.



Het jurycommentaar luidt als volgt:

?Het concept van Hans Bosch draait inmiddels twee jaar en heeft niets aan actualiteit ingeboet. De versbeleving is volop aanwezig in deze combinatie van lunchroom, fastfood-, en petit-restaurant.

De gast kan er vrijwel ieder eetmoment van de dag invullen. Koffiespecialiteiten met gebak, verse broodjes, maaltijdsalades, mooie menuutjes maar ook reguliere snacks sieren de menukaart.

Dit in combinatie met een verregaande service en gezellige ambiance maken Daily-in, nog altijd een voorbeeldbedrijf.?



Dat Daily-in, koffie- en eetwinkel, uit het mooie Lochem, is uitgeroepen tot het beste quick-service restaurant van Midden-Nederland, mag voor onze regio toch echt wel nieuws genoemd worden!



Onze puntenscore op de volgende stellingen:

- In- en exterieur zijn goed verzorgd en onderhouden : 9.

- Gastvrijheid en service zijn van goed niveau : 9.

- Bestellingen worden snel opgenomen en afgeleverd: 9.

- Het bestelde wordt correct uitgeserveerd: 9.

- De productkwaliteit is goed (correcte bereiding,temperatuur) : 9.

- Additionele of meerverkoop wordt beleefd uitgevoerd : 9.

- Dit bedrijf communiceert uitdrukkelijk dat het verantwoord frituurt : +.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

13-12-2013 - Foursquare Newbie: Gratis gebak bij de koffie!
Iedere gast die voor het eerst incheckt met foursquare bij Daily-in ontvangt gratis APPELGEBAK of een BRUSSELSE WAFEL bij de koffie! Voorwaarden: Inchecken op foursquare bij Daily-in en op je

25-09-2013 - Opening gratis WiFi binnenstad Lochem
Op 26 september wordt het gratis WiFi binnenstad Lochem, feestelijk geopend bij Daily-in. De officiële ingebruikname vindt plaats om 11.00 uur, onder genot van een hapje, drankje en babbels.

20-09-2013 - 25 jaar in Lochem
Op 1 oktober 2013 is het 25 jaar geleden dat ik als horeca-ondernemer gestart ben aan de Molenstraat in Lochem. In de loop der jaren is het horecabedrijf gegroeid tot het huidige Daily-in, waar ik

13-02-2009 - Collega gezocht bij Daily-in, koffie- en eetwinkel te Lochem
Daily-in, koffie- en eetwinkel, streeft er naar om met een hecht team samen te werken. Wij zijn per 1 maart 2009 op zoek naar een vlotte collega, die ons team nog verder komt versterken. Naast een p




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap