Home / Beroepsopleidingen / Beroepsopleidingen Den Haag / Train2work / Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Verhuizing: per 1 mei 2017 naar fluwelen burgwal 58

Per 1 mei 2017 verhuist Opleidingscentrum Haaglanden naar het hypermoderne kantoorgebouw Sirius in het hart van het Haagse Centrum. Midden in het nieuwe zakendistrict 'De Resident'. Nóg dichter bij Centraal Station.

De Resident is een nieuw stukje binnenstad in Den Haag waar kantoren worden afgewisseld met pleinen, binnentuinen, horeca en winkels. Het gebied wordt omsloten door de Wijnhaven, Turfmarkt, Fluwelen Burgwal, Herengracht en Zwarteweg.


leren bij opleidingscentrum haaglanden

direct resultaat
Wil je met plezier werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? De vakbekwame enthousiaste aanpak van onze korte en krachtige opleidingen leveren jou direct vaardigheid én resultaat op!

prettig en laagdrempelig
Uitgebreide informatie en leeradviezen, trainingen in een rustige sfeervolle omgeving, kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en enthousiaste trainers. Dát zorgt voor ons prettige en laagdrempelige leerklimaat.

jij en je werkplek centraal
Je dagelijks werk staat centraal in alle trainingen. Jouw software, de werkplekken binnen je organisatie en de omstandigheden zoals die zich bij jou voordoen. Dat zijn de uitgangspunten.

optimale afstemming tussen lesinhoud en leerwensen
Voor en tijdens de klassikale trainingen kun je aangeven welke onderwerpen je behandeld wilt zien. Wissel ervaringen uit met de andere deelnemers, overlaad onze trainers met vragen en neem gerust je praktijkvoorbeelden mee!

ontwikkel je competenties
Een competentie is een specifieke combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag die een belangrijke bijdrage levert aan je werk. De kennis die je bij Opleidingscentrum Haaglanden opdoet, draagt hier dus ook aan bij. Bij iedere training staan de bijbehorende competenties genoemd. Maak gebruik van de zoekmogelijkheid in deze website om de training te vinden die hoort bij jouw te ontwikkelen competentie!
Lees meer over competenties Lees meer over competenties

kies je werkvorm
De keuze voor de juiste werkvorm is één van de factoren die je leertraject tot een succes maakt. Je kunt op verschillende manieren bij ons leren:
-klassikaal onderwijs
-blended learning
-e-learning
In ons trainingsaanbod worden klassikaal onderwijs en e-learning als standaard werkvorm gepresenteerd. Andere werkvormen worden in maatwerk- of incompanyprojecten regelmatig toegepast. Als je daarover meer informatie wilt, kijk dan bij train2work.

vraag een persoonlijk advies
Wil je meer informatie over het leren bij Opleidingscentrum Haaglanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt onze opleidingsadviseurs bereiken via telefoonnummer 070 - 385 86 52 of per e-mail: [email protected]Wij gaan verhuizen!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

02-08-2016 - Pe-punten
PE-erkende instelling

09-05-2016 - Cedeo-keurmerk 2016 en 2017
De inhoud, uitvoering en organisatie van onze opleidingen is door onze opdrachtgevers (de inkopers van bedrijfsopleidingen) gewaardeerd met een zeer hoog klanttevredenheidspercentage: Cedeo erkenn

21-02-2014 - Cedeo kwaliteitserkenningen voor 2014 en 2015 zijn binnen!
Onze Cedeo kwaliteitserkenningen voor 2014 en 2015 zijn binnen! Opleidingscentrum Haaglanden heeft grandioos gescoord. Wij hebben 96,6% voor maatwerk en 95,4% klanttevredenheid voor open inschrijv

12-02-2011 - Zakelijk gebruik van Social Media
MKB Cursus & Training verzorgt ook korte, praktijkgerichte workshops LinkedIn en Twitter. Het aantal gebruikers van deze social media stijgt met miljoenen per jaar. Toch aarzelen veel bedrijven over d
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap