Home / Bedrijfskleding / Bedrijfskleding Bunnik / A.van Raak workwear / Onze visie

Onze visie

Onze filosofie

We streven ernaar uw favoriete aanbieder van essentile, trendy en bedrukte werkkleding te worden, bij wie u erop kunt vertrouwen dat wij onze beloften nakomen.

Favoriete aanbieder

Wij willen uw favoriete aanbieder zijn, niet alleen door de beste collectie te bieden, ondersteund door de beste voorraden tegen de beste prijs, maar we willen ook dat het gemakkelijk en leuk is om zaken met ons te doen. Het doel van onze verkoopteams is om u proactief te ondersteunen bij uw keuze voor veilige werkomstandigheden van uw personeel.

Gedragscode

We doen alleen zaken met leveranciers die deze principes delen en die garanderen dat deze gehandhaafd zijn tijdens de productie van de goederen die we u aanbieden. Hieronder valt ook het handhaven van de mensenrechten, arbeidsrechten, maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubescherming.

De gedragscode die we met al onze leveranciers afspreken verzekert ons ervan dat de producten die wij bieden geproduceerd worden door arbeidskrachten die eerlijk betaald worden, met respect behandeld worden en die voorzien zijn van een veilige en gezonde werkomgeving. We tolereren geen enkele vorm van kinderarbeid, gedwongen of onvrijwillige arbeid, noch discriminatie op basis van ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, lichamelijke handicap of afkomst. Onze leveranciers zijn strikt gebonden hun werknemers niet te onderwerpen aan de dreiging van geweld, lijfstraffen, opsluiting of andere vormen van seksuele of psychologische intimidatie of misbruik.

Milieubewustzijn is ook een voortdurende overweging in onze keuze van leveranciers. We geven er de voorkeur aan te werken met partijen die zich voortdurend inzetten voor verbetering en investeringen doen in het behoud van het milieu.

De nadruk op verantwoord handelen door de gehele waardeketen laat zien dat we ons inzetten om er zeker van te zijn dat onze producten en diensten voldoen aan de heersende EU product-, veiligheids-, gezondheids- en milieuregelgeving.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde visies in de regio

Over ons. Over ons.
WomenWorks levert aan groothandels, bedrijven en particulieren. De producten voldoen aan alle veiligheidseisen en Europese Normen en zijn voorzien van duidelijke productinformatie. Naast workwear bied...

Wij leveren. Wij leveren.
WomenWorks levert aan groothandels, bedrijven en particulieren. De producten voldoen aan alle veiligheidseisen en Europese Normen en zijn voorzien van duidelijke productinformatie. Naast workwear bied...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap