Home / Kiosk / Kiosk Veendam / EGo T smokershop / Over elektronisch roken

Over elektronisch roken

In uw favoriete restaurant, bar of achter uw bureau gewoon weer genieten van uw sigaret, dat kan met de elektronische sigaret, immers het enige dat u uitblaast is damp zonder schadelijke stoffen voor anderen.

Als u zelf een startersset bij ons heeft aangeshaft en u verkoopt aan vrienden/bekenden een statrterset eGo-T dan ontvangt
u van ons gratis 2 flesjes liquid a � 5,95 uit ons assortiment bij deze bestelling, zo wordt elektrisch roken wel heel goedkoop
en bespaart u totaal � 11,90 De bekenste E-smokers komen van Joyetech, maar er zijn ook gelijkwaardige anderen.
Hoewel je door te E-roken (elektronisch roken) stukken minder ongezond bezig bent dan met het A-roken ( sigaretten, shag roken), moet je wel rekening houden dat je wat stoffen binnenkrijgt, die niet zo gezond zijn of allergische reacties kunnen veroorzaken. Het gebruik van nicotinehoudende liquids bijvoorbeeld.

Nicotine is natuurlijk gewoon een verslavend element, en giftig. lees hier wat u t.o.v. gewoon roken, A-roken, met een E-roker niet binnen krijgt.
De laatste tijd wordt echter door E-smoking ondervonden dat een goede keelhit, gier/flash dus, al heel goed het rookmoment kan benaderen, waarbij de nicotine een ondergeschikte rol speelt. Gemiddeld haal je zo�n 140 vergelijkbare sigaretten uit een flesje van 10ml liquid. Jezelf vergiftigen met nicotine uit damp lijkt onmogelijk. In theorie levert 8 uur continu dampen max. ~4mg, dodelijk is
42mg. Dat lukt je op dezelfde manier met een klassieke sigaret dus wel! Echter, je lichaam zal al geruime tijd daarvoor gaan protesteren in de vorm van misselijkheid en desori�atie.

E-roken in vergelijking met A-roken:


In sigarettenrook zit o.a. koolmonoxide. Dit is een �cel-agressief� gas wat zuurstof verdrijft, en je dat �stijgertjes/dizzy� gevoel geeft bij het roken, als daar een langere tijd tussen zit. Het is een dodelijk gas in iets hogere concentraties. Teer is een substantie wat op je longen neer slaat, en de trilhaartjes verlamt. Heb je veel daarvan binnen in je longen zitten, dan kunnen er kankercellen ontstaan. Daarnaast van de ca. 4000 gassen, zijn er zeker 40 kankerverwekkend.

Tevens bevat sigarettenrook een radioactief element, namelijk polonium. Damp uit een Elektronische sigaret kan net als sigarettenrook nicotine bevatten, maar daar blijft het dan grotendeels wel bij. Geen teer en andere kwalijke gassen dus.

Schakel je over van A-roken naar E-roken, dan ervaar je grotendeels dezelfde positieve eigenschappen, als wanneer je geheel stopt. Je krijgt meer lucht (na eerst een week hoesten en meer slijm in de keel, want je trilhaartjes in de longen gaan weer werken), voelt je fitter na een paar weken (eerst ben je redelijk moe, je lichaam is hard aan het werk met de schoonmaak), smaak en reuk verbeteren (je kunt daardoor wat aankomen, want alles smaakt en ruikt lekkerder). Je haar ziet er beter uit, en de huid wordt beter voorzien van zuurstof en veroudert minder snel. Dit effect is nog sterker als je zonder nicotine dampt.

Wat je niet snel zult merken als je een juist nicotinegehalte gebruikt, is die onnatuurlijke onrust, die stoppers ervaren, als ze een hulpmiddel gebruiken om nicotine af te bouwen. Een E-roker kan de nicotine in alle rust afbouwen, en alvast genieten van de effecten die het afzweren van de klassieke sigaret met zich meebrengt. Dus als je wilt stoppen met roken en/of nicotine. Opname nicotine geschied vanuit damp.

De laatste bevinding is dat de nicotine misschien een minder belangrijke rol speelt bij het dampen, en dat het gevoel van de wolk damp die ge�aleerd wordt alsmede de bijbehorende handeling, meer invloed heeft op het gevoel van �roken�.

E-roken is gemiddeld, als de aanschaf is gedaan, de helft goedkoper dan het gewone roken. Vergeet niet dat E-roken ook minder ongezond is dan gewoon roken, en het kwartje zou nu moeten vallen. Natuurlijk is NIET roken nog goedkoper en in het geheel niet ongezond. Roken kost je gemiddeld 1820 euro op jaarbasis. E-roken gemiddeld 910 euro op jaarbasis, en niet roken levert je zelfs 1820 euro op. Een leuke vakantie dus.
Over elektronisch roken

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde visies in de regio

Elektronische Sigaret Elektronische Sigaret
Roken zonder teer en veel andere schadelijke stoffen is vanaf nu mogelijk met de elektronische sigaret. De E-Sigaret is zo ontwikkeld dat u het product overal mag gebruiken! Er komt geen schadelij...

Sexy Lingerie Sexy Lingerie
De grootste trends voor zomer 2011 zijn de felle kleuren in lingerie en de mini rokjes met hieronder panties....

De visie van Kunstkot De visie van Kunstkot
Waarom is creativiteit zo belangrijk? Creativiteit kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, maar in het algemeen wijst het naar een vermogen om iets nieuws en bruikbaars te scheppen; ...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap