Home / Applicatiebeheerder Blog / Waarom elk bedrijf een app zou moeten hebben

Waarom elk bedrijf een app zou moeten hebben

Waarom elk bedrijf een app zou moeten hebben

Heeft jouw bedrijf nog geen app? Denk eens aan de mogelijkheden die een app kan bieden. Smartphones en tablets zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Vrijwel iedereen maakt er dagelijks gebruik van. Gek genoeg hebben de meeste bedrijven nog geen app. Dat is zonde, want een bedrijfsapp kan een positieve bijdrage hebben op het bedrijfsresultaat en naambekendheid van een bedrijf.

Doelstellingen van een bedrijfsapp

De doelstellingen van bedrijven die een app inzetten lopen zeer uiteen. Business-to-business georiënteerde bedrijven zetten apps voornamelijk in om interne bedrijfsprocessen te verbeteren. Wat de meeste mensen niet weten is dat een app ook voor een selecte groep kan worden uitgebracht. Door in-house distributie kunnen alleen medewerkers c.q. partners de app downloaden op een smartphone of tablet.

Echter kan het ook zo zijn dat bedrijven een app inzetten om met de doelgroep in contact te komen en dit contact te onderhouden. Denk maar eens aan de diverse campagne-apps zoals de Kamergotchi app of Heineken biertegoed app. Maar ook de Macdonalds app is een goed voorbeeld hoe een bedrijfsapp effectief kunnen worden ingezet om de doelstellingen te bereiken.

Bedrijfsapp laten maken

Overweeg jij om een app te laten maken voor jouw bedrijf? Een goede app kan bijdragen aan het succes van je bedrijf. Door een innovatieve app loop jij direct een stapje voor op de concurrentie. Laat je van te voeren goed adviseren over de mogelijkheden, er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Bedrijfsapp ontwikkelaar Coffee IT kan je helpen met het ontwikkelen van een succesvolle app. Zij kunnen je tevens helpen met het uitwerken van het concept.

Waarom elk bedrijf een app zou moeten hebben

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap