Home / Referenties

Referenties

Gerjan Schoemaker | Internet ondernemer 

Gerjan Schoemaker als eigenaar van internet marketing bureau Seeders en een fietsonderdelen / fietskleding webshop (www.onlinefietsonderdelenkopen.nl) maak ik veel gebruik van Nederland in bedrijf. 
Het aanmaken van een volledig gebruikersprofiel levert extra bezoekers op voor mijn klanten en mijn eigen webshop. Bovendien is het aanmaken van een volledig bezoekersprofiel met een link naar de website goed voor zoekmachineoptimalisatie. Voor mijn internetmarketingbureau en voor mijn fietsonderdelen webshop plaats ik ook regelmatig nieuws en vacatures. Ook enkele belangrijke fietsonderdelen plaats ik onder het kopje producten. 

Klik hier voor de NederlandinBedrijf.nl pagina van Gerjan 

 

Ada de Ruiter | BYFIT.NL

Wij promoten onze webshop BYFIT.NL op Nederlandinbedrijf.nl. Omdat we veel info kunnen ingeven met ongelimiteerde afbeelingen. Zelfs blog berichten enz. Dit is een goeie aanvulling voor onze content marketing strategie. 

Wij verkopen biologische natuurvoeding, voedingssupplementen, zelfzorg medicatie, natuurgeneesmiddelen en vitamines. Denk aan: Visolie capsules, magnesium, vitamine d, probiotica, koolhydraten en xls medical. Maar ook zelfzorg medicatie zoals: Paracetamol, ibuprofen en producten tegen keelpijn. En biologische natuurvoeding zoals: Noodles, havermout, kikkererwten en lijnzaad. 

Van A merkens zoals: Vitiv, Davitamon, Lucovitaal, Advil, Nurofen, Healthypharm, Bional, AOV, Optimax, Orthica, Dampo, Strepsils, A Vogel, Terrasana, Ekoland en Biobites.

Interesant? Lees hier onze blogs over oa. magnesium of kikkererwten

 

Henk van Werven | Ruitenwissers.Biz

Sinds Januari zijn wij ingeschreven op NederlandinBedrijf.nl. Met onze ruitenwissers webshop ruitenwissers-kopen.com We zien geregeld kliks in onze statestieken vanuit de bedrijvenzoek site. Nu hebben we een utm code aan de link gehangen om te kijken of er ook mensen ruitenwissers kopen via NederlandinBedrijf.nl. Want daar gaat het uiteindelijk om. Wij verkopen merk ruitenwissers voor dezelfde als bij de dealer alleen dan met 40% korting. Ruitenwissers voor alle merken auto's van Volvo tot Dahatsu noem maar op. Dus kijk gerust op onze website voor een set nieuwe ruitenwissers

 

Patrick Bosmann | Real Concepts BV

Sinds April dit jaar staat Real Concepts ingeschreven bij Nederlandinbedrijf.nl. Doordat wij als multimedia specialist veel verschillende diensten aanbieden is Nederlandinbedrijf.nl een ideaal platform voor een duidelijke bedrijfspresentatie. Zowel onze diensten als producten kunnen overzichtelijk, met afbeeldingen en uitleg, worden weergegeven. Daarnaast kunnen bezoekers in één oogopslag al onze bedrijfsgegevens vinden.

Vanaf het moment dat wij ons profiel volledig ingevuld hadden (dat wil zeggen zodra enkele producten en diensten zijn toegevoegd, inclusief foto en omschrijving) is het aantal bezoekers op onze website met bijna 5% gestegen. Een opmerkelijk resultaat, zeker omdat het hier een gratis bedrijvengids betreft. Ook via Google zijn wij nu nog makkelijker te vinden. Voor wie bekend is met backlinks zal ook op dit gebied zeker verrast worden door het effect van Nederlandinbedrijf.nl. Zo staan zij voor Real Concepts als hoogste in de lijst qua backlinks vanuit gratis bedrijvengidsen, wat door Google vanzelfsprekend als zeer waardevol wordt gezien.

Al met al, het aanmaken van een account op Nederlandinbedrijf.nl kost weinig tijd maar zal zeker ook voor u duidelijke positieve resultaten laten zien. Bovendien krijg je, indien gewenst, regelmatig interessant nieuws in je mailbox die breed toepasbaar zijn op iedere organisatie.

Klik hier voor de NederlandinBedrijf.nl pagina van Real Concepts

 

Allgifts | Relatiegeschenken 

Voor onze relatiegeschenken website gebruiken wij NederlandinBedrijf.nl om extra onder de aandacht te komen. We gaan relaties aan en plaatsen onze producten. Op zodat deze goed onder de aandacht komen. Dit levert ons veel extra aandacht op interenet. Vandaar dat we blij zijn met dit initiatief voor onze relatiegeschenken site. 

Klik hier voor de NederlandinBedrijf.nl pagina van Allgifts 


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap