Home / Auto huren Blog / Verhuizen kan een grote klus zijn en niet iedereen is bereid om dit zelf te doen

Verhuizen kan een grote klus zijn en niet iedereen is bereid om dit zelf te doen

Daarom huren veel mensen een verhuisbedrijf in om het werk voor hun te doen. Toch is het goedkoper om een verhuis busje te huren en het zelf te doen. Als u een verhuis bus huurt dan komen daar de volgende voordelen bij kijken.

1. Schema volgens uw wensen

U kunt zelf kiezen hoe en wanneer u gaat verhuizen. Stel u heeft afgesproken met uw partner om alles om 2 uur richting jullie nieuwe huis te verplaatsen maar er komt iets tussen, dan kunt u altijd zonder problemen wachten tot een later moment zonder dat u hier moeilijk over hoeft te doen. Zo kan het ook vroeger dan u afgesproken had. Volledige vrijheid dus.

2. Vrijheid om de bus in te richten

Als u zelf een verhuis bus huurt dan kunt u zelf beslissen waar alles een plek krijgt in de wagen. Zo kunt u het makkelijk indelen op zo'n manier dat de spullen die u als eerst er uit wilt hebben er ook uit kunnen. U hoeft het busje niet in te richten volgens de regels van de verhuis firma, u bent helemaal vrij om het te doen op uw manier. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat het veilig blijft.

3. Geld besparend

U bespaart uzelf veel geld door simpelweg een busje te huren i.p.v een verhuis bedrijf. Bedrijven rekenen vaak de tijd die het inneemt, de hoeveelheid meubels etc. Bij een busje betaalt u simpelweg om het busje te rijden. Handig en goedkoop!

4. Grote voorwerpen verplaatsen

Verhuis busjes zijn niet alleen handig om te verhuizen. Ze kunnen ook gebruikt worden om grote voorwerpen, zoals piano's, te verplaatsen van punt A naar punt B. U kunt zich wel voorstellen dat het verplaatsen van dit soort voorwerpen moeilijk gaat worden met een gewone auto en een aanhangwagen is veel minder veilig dan een verhuis busje.

5. Geen speciaal rijbewijs nodig

Het komt misschien als een verrassing, maar een verhuisbusje met laadklep kunt u gewoon besturen met rijbewijs B. U moet wel rekening houden dat de wagen uiteraard wat groter is dan uw normale auto en u dus ook de bochten ruimer moet nemen, maar verhuizen kan dus echt zo makkelijk zijn als u gehoopt had.

 

Verhuizen kan een grote klus zijn en niet iedereen is bereid om dit zelf te doen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

14-05-2024 - De invloed van COVID-19 op autoverhuur: Veranderende trends
De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op diverse industrieën over de hele wereld, waaronder de autoverhuurindustrie. Van veranderende vraagpatronen tot de implementatie van str
Lees meer

19-04-2023 - Zo kies je de juiste zakelijke huurauto voor jouw volgende z
Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde zakenreiziger, het kiezen van de juiste zakelijke huurauto kan een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar je rekening mee
Lees meer

20-03-2023 - Zo kies je de juiste zakelijke huurauto voor jouw volgende z
Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde zakenreiziger, het kiezen van de juiste zakelijke huurauto kan een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar je rekening mee
Lees meer

28-09-2016 - Luxe auto huren!?
Als je een auto huurt dan wil je dat deze zo snel mogelijk tot je beschikking is. Daarbij hoort dat alle details die bij luxe autoverhuur komen kijken zonder problemen verlopen. Dit verwacht je o
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap