Home / Automatisering Blog / Exact Live 2020 - The Digital Edition

Exact Live 2020 - The Digital Edition

Doe jij mee?

Doe je mee??

In november is de Exact Live 2020 - The Digital Edition.

Gedurende deze 5 daagse online show, kan je jezelf inschrijven voor één of meerdere sessies.

Softmaat is als partner van Exact aanwezig.

 

Koppel webshop aan Exact Online

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.Koppel de BaS WebShop aan uw Exact Online administratie en behaal winstkostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online basisExact Online Groothandel en Exact Online Productie.

Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatieordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

Softmaat is partner van Exact Online

Softmaat is bronze partner van Exact en is aanwezig op Exact Live 2020 - The Digital Edition.

Onze koppeling met Exact Online is beschikbaar in de Exact Online Appcenter.Onze koppeling met Exact online wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en features. Houdt onze website in de gaten!

Koppelingsmogelijkheden aan Exact Online

De hoogwaardige koppeling geeft de mogelijkheid uw administratie écht leidend te laten zijn! Functionaliteiten zijn te gebruiken afhankelijk van uw webshop pakketkeuze én Exact Online pakketkeuze. Uiteraard bepalen uw wensen, branche én organisatie welke werkwijze en toepassingen voor u de beste oplossing biedt!

Exact Live 2020 - The Digital Edition

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-04-2019 - Penetratietest? Wij kijken eerst of de sleutel niet onder de
Op dit moment zien wij in de markt dat veel bedrijven – vaak aangemoedigd door de AVG – op zoek zijn naar de verbetering van de beveiliging van hun IT. Een voorbeeld is de uitvoering van e
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap