Home / Batterijen Blog / De batterij van je autosleutel vervangen

De batterij van je autosleutel vervangen

De batterij van je autosleutel vervangen

Je zult het altijd zien. Je staat ’s ochtends klaar om naar je werk te gaan. Buiten zoek je naar je autosleutel. Als je hem gevonden hebt, druk je erop om je auto te ontgrendelen. En nog eens. En nog eens. Maar helaas gebeurt er niets. Je auto blijft potdicht.. Je gaat je afvragen wat er mis is. Is de afstandsbediening van de sleutel kapot? Dat kan. Maar het kan ook zomaar zijn dat de batterij leeg is. De vraag is: wat nu? Wat je kunt doen als de batterij van je autosleutel leeg is, lees je hier.

 

Noodoplossingen

Heb je haast, dan zijn er een aantal opties. Om toch op tijd op je werk te zijn is het natuurlijk handig als je beschikt over een reservesleutel. Je kunt dan meteen vertrekken. Een andere optie is, om de auto handmatig te openen. Veel auto’s hebben in het handvat aan de bestuurderskant een kapje zitten. Als je dit verwijdert, zie je een sleutelgat waar je de klapsleutel in kan steken. Maar met beide opties is het probleem van de lege batterij natuurlijk nog niet opgelost!

 

Batterij zelf vervangen

Een lege batterij kun je in veel gevallen zelf voorzichtig vervangen. Online is de batterij vaak snel verkrijgbaar. Het is wel even een kunst om uit te zoeken hoe je de sleutel uit elkaar moet halen. De aanpak verschilt vaak per merk. Gelukkig is er internet. Als je ‘batterij autosleutel vervangen’ intypt met het merk van je auto erbij dan krijg je enorm veel hits. Er zijn video’s met instructies, stap-voor-stap afbeeldingen en fora met uitleg. Heb je je batterij kunnen vervangen, dan hoeft deze bijna nooit opnieuw geprogrammeerd te worden. Is dat wel het geval dan kun je proberen het zelf te doen met speciale apparatuur. Maar je kunt ook bij je dealer langsgaan.

 

Batterij laten vervangen

Ben je niet zo technisch aangelegd of heb je er geen geduld voor? Dan kun je ervoor kiezen om de batterij te laten vervangen. Dit kan bij je dealer doen of bij een garage waar je automerk verkocht wordt. Meestal brengen ze hier slechts een klein bedrag voor in rekening.

De batterij van je autosleutel vervangen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

21-12-2017 - Natrans Elektrofiets Accu Revisie
"Natrans Elektrofiets Accu Revisie" Elektrofiets Accu Revisie & Acculader Service Bij Natrans Accu Revisie bent u aan het juiste adres om uw slecht presterende elektrofiets accu te laten control
Lees meer

01-07-2016 - Groot aanbod powerbanks
Vrijwel iedereen beschikt over een smartphone en het apparaat wordt steeds meer gebruikt. Per dag spenderen we dan ook best wat tijd met onze telefoon. Dit kan erin resulteren in een van de grootste i
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap