Home / Behang Blog / Verstandig behangen

Verstandig behangen

Verstandig behangen

U kunt het misschien wel; u moet uw woning aankleden maar heeft geen idee wat u met de muren aan moet. Veel mensen vinden het leuk om deze te schilderen, maar er wordt ook nog veel gebruik gemaakt van behang. Wij zullen u alle ins en outs vertellen rondom het aanbrengen en onderhouden van behang, zodat u te allen tijde een muur heeft van hoogstaande kwaliteit. Wij wensen u allereerst veel succes met het behangen en aankleden van uw woning.

Patronen

Heeft u het wel eens gezien? Behang met verschillende en aansprekende patronen. Dit is natuurlijk erg mooi, maar het moet wel op een juiste wijze worden geplaatst. In sommige gevallen lijken verschillende rollen behang op elkaar, maar is het patroon toch net iets anders of is het kleurgebruik iets anders. Daarom raden wij u aan om dit in de winkel al goed te bekijken, zodat u de juiste aankoop zal doen.

Verschillende soorten behang

Bij het behangen en aanschaffen van behang moet u rekening houden met de verschillende soorten behangen. De meest voorkomende soort behang is het papierbehang. Deze wordt van tevoren ingesmeerd met lijm en hierna aangebracht op de muur. Er zijn echter aantal punten waar u op moet letten, zodat u zorgt voor een uitmuntend eindresultaat. Allereerst moet het te allen tijde minimaal 18 graden in de kamer van het behangen zijn. Ook moet u ramen en deuren gesloten hebben, zowel tijdens als na het behangen. Ook de lijm van de behang moet minimaal een uur voor de klus worden gemaakt, zodat het genoeg tijd heeft om de goede structuur aan te nemen.

Tegenwoordig ook populair is het renovliesbehang. Hierbij lijmt u allereerst de muur en brengt u hierna het behang aan. Het voordeel is dat het een stuk effectiever werken is, dat het geen natte banen zal geven en de kans op naden is zeer klein.

Verstandig behangen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Ik wil me muren laten behangen woonkamer en gang hoogte is ongeveer 2enhalve meter en lengte bij elkaar is ongeveer 26meter
Geplaatst op: 22-06-2021 19:33

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap