Home / Beveiliging Blog / De vele voordelen van kwalitatief hekwerk

De vele voordelen van kwalitatief hekwerk

Als bedrijfseigenaar doe je er alles aan om je bedrijfspand zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenste gasten. Je moet er immers niet aan denken, dat je bij aankomst op kantoor een leeg bedrijfspand aantreft! Er zijn verschillende manieren om je bedrijfspand van een goede beveiliging te voorzien. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is het gebruik van een kwalitatief goed hekwerk om je bedrijfspand. Naast een hekwerk kun je voor goede sloten en een alarminstallatie kiezen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een goed hekwerk.

Voordat we dieper ingaan op de voordelen van een hekwerk, is het belangrijk om je te beseffen dat een goede beveiliging begint bij het gebruik van de juiste sloten. Er worden tegenwoordig tal van verschillende soorten sloten aangeboden. Kies bij voorkeur voor sloten met een goede SKG-rating. Dit geeft aan, dat de sloten een maximale weerstand (bij 3 sterren) bieden aan inbrekers. De kans dat zij de deur van je bedrijfspand ongemerkt open kunnen breken wordt zo minimaal.

Maak van je bedrijfsterrein een afgesloten geheel 

Om duidelijk aan te geven wat je bedrijfsterrein is, kan een hekwerk om je terrein het overwegen waard zijn. Zo weten niet alleen je eigen medewerkers, maar bijvoorbeeld ook bedrijven om je terrein heen waar de grenzen lopen. Het voorkomt dat materialen op andermans grond worden gezet, of dat buren hun materialen op jouw terrein leggen. Iets wat voor vervelende situaties kan zorgen, als er discussies ontstaan over de precieze grens van het terrein.

Naast de mogelijkheid om je bedrijfsterrein afsluitbaar te maken, heeft het hekwerk een beschermende functie. Dit geldt in het bijzonder wanneer je voor een spijlenhekwerk kiest! Met dit spijlenhekwerk is het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om op je bedrijfsterrein te komen. Tussen de spijlen door kan niet, evenals dat over de spijlen heen voor pijn kan zorgen. Hier zitten vaak scherpe punten op!

Hekwerk van een alarm voorzien

Wist je dat het tegenwoordig mogelijk is om een hekwerk van een alarm te voorzien? Met zo’n alarm wordt er een alarmsignaal binnen je bedrijfsterrein geactiveerd, op het moment dat het hek geopend wordt. Zeker wanneer je afwezig bent, kan dit een fijn gevoel zijn! Mensen in de buurt van het bedrijfspand zullen immers altijd een kijkje komen nemen, als zij het geactiveerde alarm horen. Dit vergroot de pakkans van de ongewenste gasten en verkleint de kans op het verlies van je eigendommen.

Laat je adviseren over de mogelijkheden van hekwerk 

Er zijn verschillende bedrijven die het hekwerk aanbieden aan bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een bekende leverancier als Heras! Kijk eens op de website van deze leverancier, om te zien welke mogelijkheden zij tegenwoordig aanbieden. Ook kun je een vrijblijvend advies bij een van de leveranciers van hekwerken aanvragen! Zo weet je precies welk hekwerk het beste bij je bedrijfsterrein past. Naast een spijlenhekwerk zijn er tal van andere opties.

Bij een spijlenhekwerk zou je de spijlen kunnen gebruiken om hier promotiebanners aan op te hangen. Op deze manier wordt direct duidelijk van wie het bedrijfsterrein is en kun je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten! Ook deze banners bestel je tegenwoordig eenvoudig online. De banners worden vaak al binnen enkele werkdagen bij je bedrijfspand afgeleverd, zodat je deze direct op kunt hangen.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-02-2021 - Drie tips bij het aanschaffen van beveiligingscamera's voor
Camerabeelden kunnen als belangrijk bewijsmateriaal dienen bij het berechten van criminelen. De politie doet steeds vaker een beroep op ondernemers die camera’s hebben hangen om de beelden te be
Lees meer

02-02-2017 - Uw veiligheid is onze kwaliteit!
                       Uw veiligheid is onze kwaliteit!   Wat is voor u belangrijk? Voor ons is een gevoel van veiligheid belangrijk
Lees meer

25-01-2017 - Veiligheid
  Veiligheid   Wat is voor u veiligheid? Voor ons van W de Vries Beveiliging is veiligheid een gevoel wat je hebt. Wij maken daar ons beroep van. Wij bieden veiligheid op maat!  
Lees meer

08-12-2016 - Home8 een veilig huis cre?er je zelf
Oplink en Home8 doe het zelf alarm installaties, echt zelf te doen of... Ik probeer voor onze klanten altijd artikelen te zoeken die én kwalitatief goed én gebruiksvriendelijk zijn. Als
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap