Home / Beveiliging Blog / De vele voordelen van kwalitatief hekwerk

De vele voordelen van kwalitatief hekwerk

Als bedrijfseigenaar doe je er alles aan om je bedrijfspand zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenste gasten. Je moet er immers niet aan denken, dat je bij aankomst op kantoor een leeg bedrijfspand aantreft! Er zijn verschillende manieren om je bedrijfspand van een goede beveiliging te voorzien. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is het gebruik van een kwalitatief goed hekwerk om je bedrijfspand. Naast een hekwerk kun je voor goede sloten en een alarminstallatie kiezen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een goed hekwerk.

Voordat we dieper ingaan op de voordelen van een hekwerk, is het belangrijk om je te beseffen dat een goede beveiliging begint bij het gebruik van de juiste sloten. Er worden tegenwoordig tal van verschillende soorten sloten aangeboden. Kies bij voorkeur voor sloten met een goede SKG-rating. Dit geeft aan, dat de sloten een maximale weerstand (bij 3 sterren) bieden aan inbrekers. De kans dat zij de deur van je bedrijfspand ongemerkt open kunnen breken wordt zo minimaal.

Maak van je bedrijfsterrein een afgesloten geheel 

Om duidelijk aan te geven wat je bedrijfsterrein is, kan een hekwerk om je terrein het overwegen waard zijn. Zo weten niet alleen je eigen medewerkers, maar bijvoorbeeld ook bedrijven om je terrein heen waar de grenzen lopen. Het voorkomt dat materialen op andermans grond worden gezet, of dat buren hun materialen op jouw terrein leggen. Iets wat voor vervelende situaties kan zorgen, als er discussies ontstaan over de precieze grens van het terrein.

Naast de mogelijkheid om je bedrijfsterrein afsluitbaar te maken, heeft het hekwerk een beschermende functie. Dit geldt in het bijzonder wanneer je voor een spijlenhekwerk kiest! Met dit spijlenhekwerk is het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om op je bedrijfsterrein te komen. Tussen de spijlen door kan niet, evenals dat over de spijlen heen voor pijn kan zorgen. Hier zitten vaak scherpe punten op!

Hekwerk van een alarm voorzien

Wist je dat het tegenwoordig mogelijk is om een hekwerk van een alarm te voorzien? Met zo’n alarm wordt er een alarmsignaal binnen je bedrijfsterrein geactiveerd, op het moment dat het hek geopend wordt. Zeker wanneer je afwezig bent, kan dit een fijn gevoel zijn! Mensen in de buurt van het bedrijfspand zullen immers altijd een kijkje komen nemen, als zij het geactiveerde alarm horen. Dit vergroot de pakkans van de ongewenste gasten en verkleint de kans op het verlies van je eigendommen.

Laat je adviseren over de mogelijkheden van hekwerk 

Er zijn verschillende bedrijven die het hekwerk aanbieden aan bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een bekende leverancier als Heras! Kijk eens op de website van deze leverancier, om te zien welke mogelijkheden zij tegenwoordig aanbieden. Ook kun je een vrijblijvend advies bij een van de leveranciers van hekwerken aanvragen! Zo weet je precies welk hekwerk het beste bij je bedrijfsterrein past. Naast een spijlenhekwerk zijn er tal van andere opties.

Bij een spijlenhekwerk zou je de spijlen kunnen gebruiken om hier promotiebanners aan op te hangen. Op deze manier wordt direct duidelijk van wie het bedrijfsterrein is en kun je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten! Ook deze banners bestel je tegenwoordig eenvoudig online. De banners worden vaak al binnen enkele werkdagen bij je bedrijfspand afgeleverd, zodat je deze direct op kunt hangen.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

26-02-2024 - Fysieke Beveiliging in de Zorg: Het Belang en de Implementat
In deze sector is zorgbeveiliging een cruciaal aspect dat niet over het hoofd gezien mag worden. Het waarborgt niet alleen de veiligheid van de medische faciliteiten, maar ook die van de pat
Lees meer

28-08-2023 - Hoe effectief zijn alarmsystemen bij het afschrikken van aut
Als het gaat om de veiligheid van onze voertuigen, is het gebruik van alarmsystemen een van de meest voorkomende beveiligingsmaatregelen die autobezitters nemen. Maar hoe effectief zijn deze alarmsyst
Lees meer

13-06-2023 - Zo krijg je grip op de veiligheid van je bedrijf
Het dossier veiligheid zorgt bij aardig wat ondernemers voor hoofdpijn. Veiligheid is de laatste jaren ontzettend breed geworden. Behalve dat het gaat om het beveiligen van kantoren en bedrijventerrei
Lees meer

16-05-2023 - Welke preventieve beveiligingsmaatregelen kan je nemen voor
De veiligheid van onze woningen is van groot belang. Een inbraak of een ander veiligheidsincident kan niet alleen materiële schade veroorzaken, maar ook een emotionele impact hebben op de bewoner
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap