Home / Bloemen Blog / Nieuwe voorjaarshoezen voor een natuurlijke look

Nieuwe voorjaarshoezen voor een natuurlijke look

Boeketten als cadeau aantrekkelijker met een bedrukte hoes

Nieuwe voorjaarshoezen voor een natuurlijke look bij Koen Pack.

Maak kennis met twee nieuwe designs in hoezen! Boeketten worden als cadeau nog aantrekkelijker met een bedrukte hoes. De serie Atelier is speciaal geschikt voor de kleinste boeketten.

De hoezen zijn beschikbaar in een doublé versie met folie en nonwoven materiaal, en ze zijn er in drie afmetingen. De 35x35cm is bovendien een Smartsleeve versie, hiermee lijkt het op een echt handgebonden boeket. Snel te verwerken en eenvoudig in gebruik. Voor iedere kleur boeket is een bijpassend hoes beschikbaar.

Ook nieuw is de doublé hoes Flower Field, gecombineerd met papier. Deze hoezen benadrukken de nu zo populaire natuurlijke look, alsof de bloemen direct uit de natuur geplukt zijn.  

Voor de gebruikers van boekethouders hebben we nog een nieuwe in het assortiment, gemaakt van gedroogde Duizendknoop. De gedroogde twijgjes zijn opgebonden zodat ze het boeket helemaal tot één natuurlijk geheel maken. 

Ga naar de webshop van Koen Pack voor meer afbeeldingen en informatie of neem contact op met een van onze accountmanagers om direct te bestellen. De prijs is zichtbaar als u ingelogd bent in de webshop.

Informatie en monsters

Wilt u meer informatie of monsters bestellen? U kunt een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen via 020 - 545 24 70. Login op de webshop voor de prijzen. Om eenvoudig en snel uw verpakkingen en decoraties te bestellen, kunt u ook onze gratis app via de App Store of Google Play installeren.

Nieuwe voorjaarshoezen voor een natuurlijke look

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

22-07-2021 - Online bloemen bestellen
"Acanthus is de bloemist in de Noordoostpolder, onze bloemenwinkel is gevestigd aan de Noordzijde 6 in Emmeloord. Je kunt bij ons in dpersonal flower advicehop terecht voor al jouw bloemen, boeketten
Lees meer

20-03-2018 - Wat je wellicht nog niet wist over veredeling
Niet iedereen is bekend met veredeling. Veredeling is een methode om gewenste eigenschappen uit een bepaalde groep te selecteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om bepaalde soorten gewassen of planten. Na
Lees meer

01-07-2016 - Kwalitatieve kunstplanten
Planten blijven prachtig zowel in de natuur, maar ook planten die binnen geplaatst zijn in potten. Veel woningen, bedrijven, ziekenhuizen, bibliotheken en tal van andere plekken zijn vaak voorzien van
Lees meer

13-06-2016 - Met bloemen druk je gevoelens uit
Bij een verjaardag, een feest of soms 'gewoon zo', neem je bloemen mee. Je maakt mensen blij met mooie bloemen. Dat kan door een mooi boeket te laten samenstellen in een bloemenwinkel of door
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap