Home / Bruidsjurken Blog / Het uitzoeken van je trouwjurk

Het uitzoeken van je trouwjurk

Het aanzoek is gedaan,de datum voor jullie trouwdag staat genoteerd,de zoektocht naar de perfecte trouwjurk gaat beginnen maar waar begin ik nou eigenlijk en waar moet ik allemaal opletten.Wij als bruidsmode specialist zullen U een aantal tips geven.

Het uitzoeken van U trouwjurk is mischien wel het allerleukste moment van de voorbereidingen van de bruiloft.Niet alleen advies wat er bij U figuur het beste past maar ook bij Uw persoonlijkheid .

Bent U  romantisch ingesteld ,dan kunt U keuze maken uit vele modellen trouwjurken met kanten bewerkingen,of een geheel kanten japon.Ook de  vele Sissi japonnen zijn er in vele romantische looks.

Wilt U liever een rustige bruidsjurk die meer past bij Uw persoonlijkheid,dan zijn er vele mogelijkheden zoals:eenvoudige japonnen in ègale stof soorten,of bewerkte stof materialen zoals kant.Eenvoudige japonnen kunnen gecombineerd worden met een bijpassende bolero of stola,desgewenst is een ceintuur ook eèn van de vele mogelijkheden om Uw trouwjurk net dat ietsje meer te geven.

Sportieve dames die wel een mooie jurk aan willen maar niet echt te groot ,wijd of met te veel bewerkingen kunnen keuze maken uit de grote collectie korte jurken die er in vele verschillende modellen en stylen verkrijgbaar zijn.

Voor iedere bruid is er altijd de juiste trouwjurk te vinden,en met het juiste advies van de bruids specialist Le Chic Bruidsmode in Noord-Holland  vindt ook U de juiste jurk!.

Ons motto luidt dan ook altijd,maak een feestje bij het uitzoeken van Uw trouwjurk.je doet het tenslotte maar 1 keer toch!www.bruids-galawereld.nl

Het uitzoeken van je trouwjurk

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

06-06-2016 - Bruidsjurken
Trouwen doet u als het goed is maar eens in uw leven. U wilt die dag dan ook stralen in de mooiste bruidsjurk die er te vinden is! Het vinden van de perfecte trouwjurk is echter niet eenvoudig, u zult
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap