Home / Decoratie Blog / Varieren met decoratie voor de kantoormuur

Varieren met decoratie voor de kantoormuur

Varieren met decoratie voor de kantoormuur

Een kantoor is een omgeving waar je uren achtereen verblijft. Waarom niet de ruimte opfleuren met muurdecoratie? Je verandert er de sfeer mee en je maakt je kantoor leefbaar. Dit komt je werkprestaties te goede. En dat is wat elke baas graag wil. Wil je ook nog zo af en toe van sfeer veranderen? Kies dan voor verwisselbare kunst. Hoe? Dat vertellen we je graag.

 

Je ontwikkelen met kunst

Als je kunst aan de muur hangt, wordt de ruimte levendiger. Daarnaast zorgt kunst voor inspiratie en geeft het elke ruimte een net even andere uitstraling. En welke uitstraling kunst heeft, dat ligt natuurlijk aan de beeltenis. Wil je rust uitstralen dan kies je andere kunst uit dan als je creativiteit wilt benadrukken. Elke ruimte ontwikkelt zich met kunst. En hoe mooi is dat om dat op kantoor ook toe te passen?

Vervangbaar

Als je de kantoormuur op een eenvoudige manier wil opfleuren, hang dan posters op. Het voordeel van posters is dat je ze eenvoudig kunt vervangen. Dit doe je met een speciaal ophangsysteem voor posters. Hartstikke handig, want je hoeft geen gaten in de muur te boren. En dat je met zo’n ophangsetje heel eenvoudig steeds andere posters op kunt hangen. Het systeem werkt als een rail, je kunt de poster daarom ook eenvoudig verschuiven.

Met meer gewicht

Met een ophangsetje kun je overigens ook iets van meer gewicht ophangen. Bijvoorbeeld een poster met een mooie lijst. Dit geeft de poster net wat meer cachet. Omdat een poster in een lijst stijlvoller is, straalt het direct wat anders uit. Ook in een lijst kun je posters vervangen. Kies dan wel voor een wissellijst. Je kunt dan zonder de lijst te beschadigen steeds weer wat nieuws ophangen. Het is van belang dat je kijkt naar de kleur van de lijst. Hang je iets voor langere tijd op, kies dan een lijst die past bij wat je inlijst. Wil je kunnen switchen, kies dan voor een neutrale omlijsting.

Echte kunst

Natuurlijk is de prijs van echte kunst niet met de prijs van een poster te vergelijken, maar daarin kun je creatief denken. Wat dacht je van je kantoor als expositieruimte aanbieden aan lokale kunstenaars? Als dat een beetje naam krijgt, staan ze in de rij om in jouw kantoor te mogen exposeren. Bovendien heb je ook dan steeds wat nieuws aan de muur. Uiteraard kun je ook kiezen voor kunstuitleen. Dit is kunst veranderen wanneer je zelf wil en ook nog eens weinig betalen.

Varieren met decoratie voor de kantoormuur

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap